Bilo je simpatično.

Zlatni srpski odbojkaš, Aleksandar Atanasijević, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf Orlova na Evropskom prvenstvu. On je nakon velikog uspeha otkrio neke detalje koji su mnoge zanimali.

PROČITAJTE: U BEOGRADU JE TVERKOVALA PRED TAKSISTIMA Kada su je pitali zašto, dobili su NEVEROVATAN ODGOVOR

Aleksandar je jedno vreme bio na meti "žute štampe" u Italiji, kada su mu "pakovali" seks aferu sa ministarkom Marijom Elenom Boski.

 

To se dogodilo još 2015. godine, a Atanasijević je za Telegraf otkrio i kako je reagovao na to, kao i drugi "osumnjičeni" srpski reprezentativci, kojima nije bilo svejedno.

Marija Elena Boski

*Marija Elena Boski, Foto: Instagram/mariaelenaboschi_offic

- Klub u Italiji nikad ne dozvoljava previše da se priđe igračima zbog obaveza, ugovora sa sponzorima, radi se samo sa onima koji su uložili u ekipu, kada je slobodan dan ili jutro. Drugačije je nego ovde. Nemaju previše tabloidnih tema o odbojkašima.

 

- Što se tiče političarke, lepa je, starija mnogo više od nas, i svi smo se iznenadili kada smo pročitali u novinama. Ja u tom trenutku nisam imao devojku, pa mi je bilo čak i simpatično, ali drugi momci imaju supruge i decu i u jednom trenutku su se uplašili, "jao, šta će da mi kaže žena", ali na kraju se i to dobro završilo - opisao je Anatasijević.

Atanasijević

*Atanasijević, Foto: EPA Yoan Valat

PROČITAJTE: NEDELJNI HOROSKOP za period od 6. do 13. oktobra 2019. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

Scroll to top