Na današnji dan obeležava se 12 godina od tragične smrti makedonskog pevača Tošeta Proeskog.

U ranim jutarnjim satima tada 26-godišnji Toše život je izgubio u tragičnoj automobilskoj nesreći kod Nove Gradiške, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, prijatelje, kolege i publiku. Među njima se našla i Andrijana, njegova velika ljubav.

Nekadašnja rukometašica Andrijana sa Tošetom se zabavljala od 2001. do 2004. godine, a potom su raskinuli i pomirili se 2007, kada su počeli i zajedno da žive.

Uprkos tome, Andrijana je nakon pevačeve smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njim u vezi, a kao dokaz je priložila 200 sms poruka koje su razmenili.

 

To je plavokosoj lepotici strašno smetalo, a Toše je upravo njoj poslao poslednju poruku pre nego što je izgubio život.

"Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te", poručio je tada, a onda je i sam utonuo u večni san.

2013. godine Andrijana se udala za makedonskog ugostitelja Johana Budimira, s kojim je godinu dana kasnije dobila sina Maksima.

 

Grob svoje bivše ljubavi ne posećuje često, posebno ne u vreme godišnjice smrti i ostalih važnih datuma kada su na njemu brojni obožavatelji i novinari.

Ona danas trenira makedonsku mušku fudbalsku reprezentaciju.

(BalkansPress / Izvor: glossy.espreso.rs)

Scroll to top