BalkansPress

Dobro došli!

Aca Lukas važi za jednog od najkontroverznijih pevača na ovim prostorima, a tokom svoje duge karijere imao je velike uspone i padove - kako poslovno, tako i privatno. Pevaču su se pripisivale svakojake afere, a on je, čini se, iz svega uvek izlazio jači.

PROČITAJTE: OGLASIO SE BORA ĐORĐEVIĆ POSLE VESTI DA IMA RAK: Roker otkrio je u kakvom je zaista stanju...

 

Pred kamerama emisije "Premijera", Lukas je progovorio o nedavnim navodima da će mu biti oduzet stan.

-Ma ja nemam ništa, ostajem bez svega. Mene celog života prate priče, te zlobne, izmišljene. Ali ako nekog interesuje, može da dođe da vidi, kod mene je sve transparentno. Mogu sve da mi uzmu, ali mene ne mogu. I opet ću ih ja boleti - kaže pevač.

On se osvrnuo i na to što su mu nedavno poništili vizu za Australiju, i to samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da krene u "zemlju kengura".

-Ja sam vizu dobio još 28. maja i sedam dana pred prvi koncert u Sidneju su me zvali iz konzulata i rekli da je poništena viza, rekli su da sam slagao da nisam osuđivan. Ovo što sam imao porodično nasilje, koje se nije desilo, to sam ja morao da priznam da ne bi išlo u istragu. Kad priznaš delo, ne ulazi to u kaznenu evidenciju. Ja sam im svašta rekao, zvao sam konzulat. Bio sam ja tamo pet, šest puta, nije to zbog Australije, ne moram ni da idem. Pokušali su da mi urade nešto da me zaboli tamo gde oni misle da njih lično boli - u novac.

Na kraju, pevač ipak priznaje da je srećan i da mu najveću ljubav pružaju njegova deca.
- Meni ljubav ne fali pored četvoro dece, moja deca i moja unuka su mi dovoljni, kao i budući unuci koje ću imati - zaključio je Lukas.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top