Stan u centru Beograda nedavno preminulog bivšeg supruga Merime Njegomir Milana opljačkan je.Porodica je 11. oktobra prijavila policiji krađu, a nadležni tragaju za lopovima

Sto kvadrata

- Milanova nekretnina, koja ima više od 110 kvadratnih metara i vredi oko 350.000 evra, obijena je pod sumnjivim okolnostima. Merimina i Milanova ćerka Milica, prema policijskom zapisniku, izašla je iz stana da prošeta psa, a zaboravila je da zaključa vrata. Navodno su lopovi to iskoristili i u po bela dana upali, istumbali prostorije i pokrali vredne stvari. Bez obzira na to što je Njegomir imao specijalna vrata sa najmodernijim sistemom zaključavanja, pljačka je lako obavljena jer su vrata bila otključana.

 

Iz stana je nestao nakit, čija se vrednost procenjuje na nekoliko hiljada evra - otkriva naš izvor i dodaje da je pevačicina ćerka Milica prijavila krađu.
- Kada se vratila iz šetnje, Milica je zatekla stan u haosu. Pozvala je policiju i prijavila krađu - završava naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Merimu za komentar.

Milica Njegomir

 *Foto: Zorana Jevtić 

Podela imovine

- Poštovani, ja sam se razvela od mog supruga, pokojnog Milana Njegomira, pre 23 godine. Sva pitanja zajedničke imovine smo tada rešili na miran i civilizovan način. O tome kome će pripasti njegova imovina, rešavaće se ostavinskim postupkom, u kom ja nemam nikakav uticaj, niti potraživanja. Tačno je da je stan obijen i da su moja deca podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica. Nadamo se da će organi utvrditi počinioce- rekla je pevačica .

Milan je umro 21. avgusta. Merima se od bivšeg muža oprostila emotivnom porukom . Oni su tokom braka, koji je trajao 16 godina, dobili tri ćerke i sina.

 

Bogata karijera

ČOVEK NA VISOKOJ FUNKCIJI

Milan Njegomir bio je visoki državni funkcioner SFRJ, između ostalog, bio je generalni direktor Fonda za stočarstvo, predsednik Agro banke, funkcioner Privredne komore SFRJ. Preminuo je kao član Glavnog odbora SNS.

Incident u stanu uoči sahrane

UKRADENA DVA KOFERA PUNA PARA

Dva dana nakon Milanove smrti iz stana su nestala dva kofera u kojima je čuvao ušteđevinu i važne papire.

- Milan je u jednoj sobi u stanu decenijama čuvao dva kofera s devizama i dokumentima. Od vremena Jezde i Dafine nije verovao

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top