Nije tajna da je jedan od prihoda pripadnika domaće estrade i naplaćivanje pojavljivanja na prestižnim događajima. Tako naše popularne pevačice, starlete, jutjuberi i slično, zarađuju gomilu novca kada ih angažuju da se negde pojave i druže sa gostima, sat - dva.

Baka Prase

*Baka Prase

Nakon što se nedavno pojavila vest da je jedan od najpopularnijih jutjubera na Balkanu Baka Prase prisustvovao dečjem rođendanu, te da je za pola sata uzeo oko 1500 evra, u domaćim medijima pojavila se "tarifa" i estradnjaka.

 

 

Tako je navodno Kiji Kockar ponuđeno oko 5.000 evra da svojim prisustvom uveliča određeni skup i tako mu da na medijskoj pažnji. Ovaj angažman se, prema pisanju "Kurira" , dogodio nakon što je pevačica izašla iz "Zadruge 1".

Kristina Kija Kockar

*Kristina Kija Kockar, FOTO: NEMANJA JOVANOVIĆ / RAS SRBIJA

Iako javne ličnosti nerado govore o ovom vidu zarade, Nives Celzijus je jedna od retkih koja je otvoreno pričala o tome, te je, tokom braka sa fudbalerom Dinom Prpićem, od svojih pojavljivanja uzimala 4.000 evra za pola sata.

Domači mediji su takođe preneli i listu estradnjaka koji za događaje uzimaju nešto manje pare, pa tako navodno Sara Jovanović dobija 1.000 evra za pola sata, Soraja Vučelić je uzimala 500 evra, a Stanija Dobrojević navodno 300 evra.

Scroll to top