Svi domaći mediji ovog vikenda su preneli da fudbaler Dejan Savićević nije prisustvovao venčanju ćerke Tamare, a kako se sada ispostavilo za sve je kriva njegova devojka Jelena Babić.

PROČITAJTE: IZNAJMLJUJU IH NA 30 MINUTA ILI CELU NOĆ? Ovo je tarifa koju poznati kriju, supruga fudbalera koštala je 4.000 evra, a Stanija NAJJEFTINIJA?

Dejan Savićević već godinama je u vezi sa Podgoričankom Jelenom Babić, a fudbalerova ćerka Tamara navodno duže vreme nije u dobrim odnosima sa maćehom, zbog čega nije želela da je vidi na svom venčanju sa fudbalerom Aleksandrom Kapisodom, piše "Kurir".

- Tamara ne razgovara s maćehom i nije želela njeno prisustvo na svojoj svadbi. Savićeviću je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, nakon čega je on njoj postavio uslov: "Ako ne dolazi ona, neću doći ni ja". I zaista nije prisustvovao ceremoniji - tvrdi izvor ovog lista.

 

Šarmantna Jelena Babić iz Podgorice je osvojila srce poznatog fudbalera nakon njegovog razvoda od supruge Valentine. Dejan Savićević se nakon kraha braka posvetio poslu i svojoj deci, a onda je upoznao Jelenu i od tada se njih dvoje ne razdvajaju.

Jelena Babić, Savićevićeva izabranica

*Jelena Babić, Savićevićeva izabranica, Foto: Facebook printscreen

Njihova veza je postajala sve čvršća, a jedno drugom su sada oslonac u životu. Kako pišu crnogorski mediji, legendarni fudbaler, sada predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore se trudi da bude džentlmen prema njoj pa čini sve kako bi se osećala srećno.

Jelena Babić, Savićevićeva izabranica

*Jelena Babić, Savićevićeva izabranica, Foto: Facebook printscreen

PROČITAJTE: Vest da je Sanja Maletić u Banjaluci pronađena mrtva trese region: Istina je ispivala na videlo

Javnost nije često u prilici da ih vidi zajedno, ali paparaci ih uslikaju uglavnom tokom letnjih meseci, dok krstare obalom Jadrana.

Scroll to top