BalkansPress

Dobro došli!

Dejan Pantelić otkrio je da se njegova deca bore sa dijabetesom, a ugostio je ćerku Lanu. Voditelj je napunio 50 godina, a danas je ujedno i Dan borbe protiv dijabetesa.

Lana Pantelić je otkrila kako se bori proti dijabetesa, pa i kako su deca u školi prihvatila njenu bolest.

"Nisu mislili da mogu da im prenesem, nisu se plašili, bilo im je interesantno jer nikada nisu to videli, nisu ni znali pojam dijabetesa, a onda sam im ja objasnila", rekla je Lana, pa se nadovezao njen otac.

PROČITAJTE: KAKO JE DEČAK IZ RAZRUŠENOG BEOGRADA POKORIO SVET Emotivni intervju Đokovića za CNN: Deca su vrištala, nisam prestajao da drhtim do jutra!

 

"I Lana i moj Vukašin imaju sreće, ali dosta dece imaju problem sa zadrikivanjem. Nema loše dece, ima samo loših roditelja, moramo da edukujemo roditelje", izjavio je Dejan, pa je Lana pokazala i insulinsku pumpu koju koristi kao dijabetičar, a apelovano je da se deci daju i nove pumpe zatvorenog kruga koje same regulišu nivo čećera u krvi i koje bi im olakšale život.

"Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada ima takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku: "Nemojte da se plašite i nemojte da krijete! Evo ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tata Dekija i mamu što pričamo o tome i podižemo svest", izjavila je ona u "150 minuta".

PROČITAJTE: ISTINSKA SAPUNICA Zbog nje nije otišao na ćerkinu svadbu: Ovo je izabranica Dejana Savićevića, mlađa je i prelepa! Tamara je ne podnosi (FOTO)

"Ne znam da li se sudbina poigrala sa našim života ali zamislite da imate rođendan na Svetski dan dijabetsa, a imate kod kuće dvoje dece koji imaju dijabetes. Ono što ja hoću da poručim roditeljima bez obzira što je knedla uvek u grlu kada je u pitanju ovaj današnji dan - jedini način da se borimo je da im vratimo osmeh na lice", priznao je Pantelić.

Scroll to top