Danas je svadba decenije, Veljko Ražnatović, sin naše najveće folk dive Svetalne Cece Ražnatović, zajedno sa Bogdanom Rodić će stati na ludi kamen. Velepno venčanje uveličaće mnogobrojni prijatelji, porodica i javne ličnosti, a danima se pažljivo pripremaju svi detalji za ovo gala slavlje.

PROČITAJTE: Ljubav kakve nema ni u bajci: Milosava i Veljko umrli istog dana nakon šest decenija braka

Bogdana Rodić

*Bogdana Rodić, FOTO: PRINTSCREEN / SCREENSHOT

Veljko je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lepa trudnica imala uspešnu košarkašku karijeru.

 

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.

 

Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik, prenosi "Kurir". Nosila je dres sa brojem 17.

 

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

*Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, FOTO: PREDRAG DEDIJER / RAS SRBIJA

Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

- Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima - otkriva za "Blic" bliska prijateljica porodice Rodić.

Inače, Veljkova i Bogdanina ljubavna priča počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija. Cecina naslednica se druži sa Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i čim je upoznala Veljkovu sadašnju verenicu shvatila je da bi njen brat i ona bili idealan par. Upoznala ih je, a kako se kasnije ispostavilo, njena procena je bila pun pogodak, te će Veljko i Bogdana danas svoju ljubav krunisati brakom..

Scroll to top