Glumac Nenad Okanović oduševio je sve ulogom sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja". Njega publika voli zbog posebnog smisla za humor, a njega je ceo život osvojila Željana koju je oženio 2004. godine.

Željana i Nenad Okanović su pravi primer da ljubav može da pobedi sve. Upoznali su se u gimaziji, a kao srednjoškolci su i počeli vezu. Danas su u srećnom braku, a njihovo ljubavno gnezdo odiše toplinom.

PROČITAJTE: ŽAN-KLOD JE DOŠAO IZ AMERIKE DA POSETI GROB NJEGOVE OMILJENE SRPSKE PEVAČICE: Njegova priča je totalno neočekivana! (FOTO)

 

I danas su zajedno, a imaju dva sina, Danila i Trifuna.

- Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak - rekao je Nenad Okanović jednom prilikom, a sa ženom Željanom pojavio se na premijeri ostvarenja "Zaspanka za vojnike", dok su sve oči bile uprte u njih.

(BalkansPress / Izvor: Pulsonline.rs)

Scroll to top