Jasna Milenković Jami konačno je srećna u ljubavi, i to sa četvrt veka mlađim političarem kojeg krije od javnosti.

PROČITAJTE: Goca Tržan vodi tešku borbu: TREĆI PUT POKUŠAVAM VANTELESNU OPLODNJU I NE PADAM U DEPRESIJU

 

Naime, Jami i nepoznati 25 mlađi političar zajedno su već šest meseci, a Jami izbegava da se sa njim pojavljuje u medijima zbog njegove funkcije u političkoj partiji.

*FOTO: PRINTSCREEN HAPPY

- Jami nikada nije eksponirala svoje partnere u javnosti i ja to poštujem. Upoznali su se na njenom nastupu kada joj je poklonio buket crvenih ruža. Mesecima je dolazio da je sluša kako peva i oduševljavao se njenom energijom. U početku je to bilo prijateljstvo, ali uspeo je da je zavede i sada su emotivni partneri - otkrila je bliska koleginica pevačice i dodala:

 

- On savršeno izgleda. Završio je političke nauke i pretenduje da bude jedan od najtucajnijih političara kod nas. Naravno, ne smem da vam kažem u kojoj je stranci jer će se u tom slučaju otkriti da sam ja to rekla - završila je folkerka koja je insistirala na anonimnosti.

*FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

I sama Jami je za pomenuti medij potvrdila da je u vezi, te je istakla da ne vidi problem.

- Šta je tu čudno? Valjda ja imam pravo da imam emotivnog partnera? Valjda dvoje odraslih ljudi biraju s kim će da budu u vezi. Srećna sam i zaljubljena, voljena sam i ispunjena žena. To je sve što imam da kažem. Imam dasu prvu klasu, pravu čokoladu - dodala je Jami.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top