BalkansPress

Dobro došli!

Nebojša Dugalić (49) 2000. godine oženio se lepom Draganom (48), koja se zbog podizanja dece pozdravila sa glumačkom karijerom.

Dragana je u braku sa Nebojšom rodila petoro dece, čime su postali glumački par u Srbiji koji ima najviše naslednika.

PROČITAJTE: NJEGA JE PROSLAVILA ULOGA SINA DRAGANA, a oženjen je ovom lepoticom! Nisu verovali da će OPSTATI ZAJEDNO!

 

Par je specifičan i po tome što im deca nose divna imena koja su na ovim prostorima retkost:  Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina.

Kalin je muška varijanta ženskog imena Kalina, slavenskog je porekla, gde je naziv ukrasne biljke uzet za lično ime.

Image result for gentleman

*Nebojša Dugalić, Foto: Marko Jovanović

Nebojša je u jednom intervjuu iskreno rekao da deca ponekad vaspitavaju njega.

PROČITAJTE: ĐORĐE DAVID SVE ŠOKIRAO: Fahreta je srpska majka, a ne Ceca! BRUKA je što deca slušaju Senidu!

 

- Oni mene svaki dan preslišavaju (smeh). Nedavno je treći naš sin napravio neki lom po kući i supruga je viknula na njega i zapretila mu oštrijim tonom da neće izaći napolje ako ne pokupi sve što je rasturio, a on se okrenuo istog trenutka i rekao joj: "Sad mi to isto reci ali lepo, kako smo se dogovorili". Šta čovek da uradi nego da posluša? Jednom je isto bio nevaljao, to se ponavljalo više puta i ja ga pitam: "Zašto si to uradio, kolko puta sam ti rekao da to ne radiš", a on je rekao: "Ne znam, valjda su deca takva" - ispričao je Nebojša.

Glumac se nedavno u javnosti pojavio sa Draganom, na premijeri filma Gordana Kičića "Realna priča".

Evo kako Dragana izgleda:

Image result for convention

*Dragana i Nebojša, Foto: ATA Images

Nebojša je nedavno, u velikom intervjuu za Telegraf.rs, priznao da je razmišljao da ostavi glumu.

 

- Vrlo često sam se pitao o tome i vrlo često sam padao u iskušenja, da mislim da bih voleo da se bavim nekim običnijim stvarima. Da gajim neku svoju baštu i da se sklonim od svega. Mislim da je to nekako i normalno, da je u prirodi čoveka da se sa godinama, kako čovek sazreva i raste, menjaju i njegovi apetiti, menjaju zahtevi prema sebi i prema onome što radi.

Image result for event

*Dragana i Nebojša, Foto: ATA Images

Taj odnos između toga šta mi zahtevamo, šta očekujemo od svojih bavljenja različitim poslovima i ono što nam se nudi, vrlo često je u raskoraku, i to što bismo želeli ne odgovara onome što jeste neka ponuda situacije, okolnosti. Nekad u tom raskoraku bude velikih nesrazmera i čini se da zadugo ništa neće imati smisla. Mislim da se to događa uvek i da čovek samo treba da nauči da dovoljno bude strpljiv. Onda će se stvari otvoriti saglasno nekoj njegovoj unutrašnjoj zrelosti - kazao nam je Dugalić.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top