BalkansPress

Dobro došli!

Stefan Živojinović je navodno u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića, Bojanom Rodić. Brenin sin i sestra Cecine snajke su u vezi 4 meseca, ali još u javnosti navodno ne žele da se pojavljuju kao par.

Njih dvoje su se, prema rečima izvora, upoznali na Kopaoniku, a Bojana je napravila prvi korak.

PROČITAJTE: Uhapšena kuma Jelene Marjanović: Policija traga za saučesnikom

Tada su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i od tad su zajedno. Bojana baš zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Ona nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvoti piliće od Titela do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično, nikad joj nije prigovorio što se bavi tim poslom", kaže izvor.

 

On je navodno dobio pozivnicu za Bogdanino i Veljkovo venčanje, i tada je trebalo sa Bojanom da se pojavi na tom veselju.

*Bojana Rodić / Foto: Instagram

PROČITAJTE: IMAM DASU, PRVU KLASU: Jami sa 25 godina mlađim političarem već 6 meseci, a ovako ju je ZAVEO!

 

"Stefke je u odličnim odnosima sa Veljkom i Anastasijom, čije je pesme više puta javno hvalio. Veljko ga je pozvao na svadbu, ali je on tada bio u Americi i nije mogao da dođe. Bojana mu je sve vreme slala snimke sa svadbe, čak mu je rekla da su neki Veljkovi drugari te noći hteli da je osvoje. Oboje su se smejali tome jer su sigurni u svoju ljubav. Osim toga, i Stefana devojke često muvaju na nastupima, pa mu Bojana nikada nije pravila ljubomorne scene", priča izvor.

*Bojana Rodić / Foto: Instagram

PROČITAJTE: U braku su 19 godina, rodila mu je 5-oro dece: Pogledajte kako izgleda žena Nebojše Dugalića

Bojanina majka je navodno izjavila da neče ništa ni da potvrdi, ni da demanteu:

"Ne mogu ništa da vam kažem o tome. Ne smen da dajem nikakve izjave, neću ni da potvrdim, ni da demantujem", navodno je izjavila Danijela Rodić.

Scroll to top