BalkansPress

Dobro došli!

Jelena Tomašević se pre 8 godina udala za glumca Ivana Bosiljčića. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi i retko govore o privatnom životu, ali je sada Jelena rešila da iznese intimne detalje.

PROČITAJTE: U "Narodnom lekaru" iz 1925. godine nalaze se saveti za SREĆAN BRAK - Idealna RAZLIKA je 10 godina

 

Pevačica je priznala i kako ju je sadašnji suprug verio.

- Ivan je mene tako iznenadio da to nije bilo normalno. Ja sam mu rekla da ne moramo da se verimo, pošto sam već pristala, pitao me je. Nećemo veridbu, ni neke običaje, idemo odmah na svadbu. Šetali smo Londonom, otišli u neki park, tamo su svi sedeli na travi i mi smo legli na travu, ja gledam u neke oblake koji se premeštaju i kažem: "Bože, kako mi je lepo, baš sam srećna". U tom trenutku on ustaje, klekne i izvadi prsten, ja nisam mogla da verujem, ja pristanem, i krenem da plačem i opet padnem na tu sentimentalnost - rekla je Jelena u emisiji "Magazin IN" i nastavila:

- U tom trenutku prolazi grupa Kineza sa onim zastavicama, vide tu scenu i očigledno shvate šta se desilo i kreće aplauz i kaže Ivan: "Nama aplauzi ne ginu". On je danima nosio prsten i čekao trenutak da to uradi - rekla je Jelena.

(BalkansPress / Izvor: srbijadans.com)

Scroll to top