Vest da je proslavljeni košarkaški reprezentativac Milan Gurović pretukao ženu i ćerku odjeknula je poput bombe.

Tanja Gurović je u braku sa Milanom već 20 godina. Kada su se upoznali na crnogorskom primorju, ona je već imala jedan brak iza sebe, a u kome je rodila sina Dušana. Malo ko zna kako je zapravo njihova ljubav počela.

PROČITAJTE: SRPSKI PRIVATNI DETEKTIVI UHVATILI ZETA SA TAŠTOM i otkrili BIZARNE detalje! Ova usluga im je najskuplja, a evo kako da znate da vas partner vara!

 

- Milan je bio u Budvi sa svojim društvom. Tada mu je za oko zapala lepa Tanja. Ona je bila sa drugaricama. Ono što je bivšeg košarkaša ostavilo u čudu je činjenica da Tanja nije imala pojma ko je on - rekao nam je izvor blizak bračnom paru. - Tanja se plašila nove ljubavi, ali je vrlo brzo shvatila da ne može bez njega. Brinula se kako će Milan prihvatiti njenog sina Dušana. Na njenu veliku sreću, košarkaš ga je prihvatio kao svoje dete.

- Dušan je imao pet godina kad smo se mi upoznali. U Srbiji je to još uvek tabu temu, kao sa ženom si koja ima tuđe dete. To nije tuđe dete, to je moj sin, bez obzira što mu nisam biološki otac. On od pete godine živi sa nama, a sada ima 22. Oduvek ga doživljavam ga kao svoje dete. Pored Dušana imamo još troje dece - rekao je Gurović u jednom intervjuu o sinu koga je njegova supruga Tanja dobila iz prvog braka.

 

Tanja je inače sa Kosova, njena prodica živi nadomak Leposavića i tamo je Gurović bio rado viđen gost. Gospođa Gurović je uvek volela da vodi miran i povučen život, daleko od očiju javnosti.

PROČITAJTE: UHAPŠENI SRBI osumnjičeni za BRUTALNO UBISTVO NIKOLE (22) u Bratislavi: Otišao trbuhom za kruhom, a vraćaju ga u kovčegu

PROČITAJTE: RUŽA USPELA DA ZAVARA I FBI! Prevarom uzela MILIJARDE EVRA, a do danas nije rešena jedna VELIKA MISTERIJA o njoj

Scroll to top