BalkansPress

Dobro došli!

MILAN Gurović, bivši košarkaš i reprezentativac biće u petak priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je pretukao suprugu Tanju i njihovu šesnaestogodišlju ćerku Milicu, odnosno da je počinio nasilje u porodici. Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti o daljim koracima u istrazi.

PROČITAJTE: 

Zaprećena kazna za nasilje u porodici kreće se od tri meseca do deset godina zatvora, u zavisnosti od težine počinjenog krivičnog dela.

 

Zasada, Gurović je "zaradio" dve hitne bezbednosne mere - udaljenje iz stana i zabrana prilaska i komunikacije sa oštećenima.

Incident se dogodio u utorak uveče, u porodičnom stanu Gurovića, u Novom Beogradu. Bračni par se navodno najpre verbalno sukobio, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, u koji se umešala i njihova ćerka.

Gurović, koji je u braku sa Tanjom više od dve decenije i sa kojom ima četvoro dece, tvrdi da je bio napadnut i da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona na to ne pristaje. Ipak, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici, a po nalogu tužilaštva mu je određeno zadržavanje kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo ili uticao na svedoke.

Navodno, kako je izjavio, Tanja je u besu nasrnula na njega, pljunula ga i gurnula. Nakon toga, on ju je uhvatio za vilicu i odgurnuo od sebe. Po njemu, to je bilo sve. Tvrdi da supruzi nije naneo nijedan udarac, niti ogrebotinu i da su eventualne promene na njenom licu - posledica nedavne intervencije botoksom.

 

S druge strane, kako nezvanično saznajemo, Tanja Gurović je na saslušanju u policiji rekla da ju je suprug udarao pesnicama po glavi, da je pala na zemlju, a da je Milan i nakon toga nastavio da je bije. Tada je, uplašena za majku, reagovala njihova ćerka Milica, što je dodatno iznerviralo košarkaša, pa je dete, kako tvrdi Tanja Gurović, "izvuklo deblji kraj" zadobivši od udarca povredu nosa.

PROCITAJTE:VUK KOSTIĆ I ANA MIHAJLOVSKI U TAJNOJ VEZI?! Kriju romansu, a evo kako je ON reagovao kada se o svemu PROČULO!

 Ekipa "Novosti" pokušala je u četvrtak da stupi u kontakt i porazgovara sa Tanjom, odnosno Milicom Gurović. Međutim, kada smo pozvonili na interfon stana porodice Gurović, javio se ženski glas i kratko rekao:

- Ne govorimo ništa za medije!

IZJAVE OD ŽENE I ĆERKE

NAKON što poznati košarkaš, koji već ima jednu krivičnu prijavu zbog nereda na utakmici bude saslušan u istrazi, tužilaštvo će uzeti izjave i od Tanje Gurović, kao i maloletne Milice, pregledaće se medicinska dokumentacija o njihovim povredama, a biće saslušani i neki svedoci.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top