BalkansPress

Dobro došli!

Ćetkoviću je pre dve večeri pozlilo tokom premijere filma „Grudi“, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Glumac Vojin Ćetković pao je u nesvest na premijeri filma čiji je glavni akter, a Hitna pomoć ga je odvezla na Vojnomedicinsku akademiju. Kako izvor „Alo!“ tvrdi, Ćetkovićevo trenutno stanje je stabilno.

PROČITAJTE: NOVAKOV OTAC OTKRIO TAJNU KOJU SU ĐOKOVIĆI DUGO ČUVALI: Novaku su nudili državljastvo ove velesile! Evo kako im se ''zahvalio''

 

- Vojin je na VMA primljen u 22.30 pod visokom temperaturom. Pozlilo mu je usled bolova u stomaku, zbog čega je i pao u nesvest. Posle detaljnih analiza i infuzije koju je primio, prepisane su mu tablete „kontrolok“, posle čega je pušten na kućno lečenje - kaže izvor i otkriva da je njegova žena napravila haos u bolnici.

Sloboda i Vojin

*Sloboda i Vojin, Foto: Foto: YouTube/printscreen

PROČITAJTE: Sinovi Vanje Bulića su FRAJERI ZA DESETKU, devojke lude za njima, a evo čime se bave! (FOTO)

- Uz Vojina je sve vreme bila supruga Sloboda, a oko 1 ujutru je pušten na kućno lečenje. Iako im je bila ponuđena pomoć u slučaju da se Vojinovo stanje pogorša, oni su to odbili. Sloboda je sve vreme bila vrlo neprijatna prema lekarima, što je začudilo sve koji su bili u smeni. Rekla je da joj pomoć ne treba i da će ubuduće sve što im bude trebalo obaviti u privatnoj klinici - završava izvor „Alo!“.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo Slobodu i Vojina, ali se nisu javljali na telefon.

Scroll to top