BalkansPress

Dobro došli!

Estradne zvezde, sportisti, glumci, pa i političari žive bolje nego običan narod, ali postoje i oni koji su, i pored novca koji imaju, teški na dinaru.

Pevači, glumci, političari i sve javne ličnosti važe za one koji najbolje i najluksuznije žive. Ipak, uprkos dobrim zaradama, mnogi od njih su teški na dinaru, ali to se uglavnom odnosi na druge ljude.

PROČITAJTE: Bilo je mnogo žena koje sam želeo, ALI SAMO DVE SAM ODVEO KOD MATIČARA: Ove Minimaksove reči će se zauvek pamtiti!

Dok sebe časte skupim automobilima, brendiranom garderobom, luksuznim putovanjima, svojim saradnicima ostaju dužni, konobare ne časte kako dolikuje, naplaćuju boravak u kući i najbližim prijateljima

LEPA BRENA - Škrtica broj jedan

Urbana legenda je da je Lepa Brena cicija. Razlog za to je što pevačica vrlo pažljivo raspolaže novcem i zbog toga je nazivaju škrticom. Nedavno smo pisali o tome da je pevačica povela porodicu na odmor na Maldive, ali da je svako platio svoj deo. Pre nekoliko godina, konobar jednog prestoničkog restorana, gde dolaze poznati, otkrio je da su Brena i Boba najveće stipse.

 

- Oni su najveće stipse koje sam ikada video. Boba i Brena za večeru koju plate 60.000 dinara ostavljaju napojnicu od 50 dinara. E, to nisam video u svojoj karijeri - rekao je on.

S druge strane, Brena je pričala da je u mladosti bila siromašna, a za vreme studija i gladna, te da je zbog toga navikla da štedi.

*Foto: Damir Dervišagić

SERGEJ TRIFUNOVIĆ - Putovanja o tuđem trošku

Iako za glumce važi da su džentlmeni i da su velikodušni, za jednog kažu da nije baš takav. Sergej Trifunović navodno voli da koristi priliku da nešto ne plati i to mu ide od ruke.

- To se tiče putovanja, a ne toga da neće da plati kafu. Kada su u pitanju putovanja, on se stalno šlepa, ide sa sportistima, o tuđem trošku - kaže izvor blizak Sergeju.

 

MILOŠ BOJANIĆ - Nema ništa za džabe

I za ovog pevača važi da ima zmiju u džepu. Raskrinkao ga je Lepi Mića kada su bili u „Zadruzi“.

- Bio sam s prijateljima gost kod njega u Baošićima. Sećam se da su tu bili i Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške. Miloš je otišao da roni, vratio se tek posle nekoliko sati, dok smo mi sedeli s njegovom ženom Brankom. Kaže mi drugar: „Sad će sigurno da donese svežu ribu, pršutu, sir...“ A on nas je poslužio pilećim paprikašem na 40 stepeni! Sećam se njegove rečenice tada: „Nema ništa bolje od kašike!“ - rekao je Mića.

Inače, on nije jedini koji tvrdi da je Miloš cicija. Mnoge njegove kolege u nekoliko navrata su o tome govorile, kao i da najbližim prijateljima naplaćuje boravak u svojoj kući u Baošićima.

*Foto: Dragan Kadić

BOŽIDAR ĐELIĆ - Ne ostavlja bakšiš

I za nekadašnjeg političara važi da je težak na parama. Pomenuti konobar iz prestoničkog restorana otkrio je kako je Božidar najveća štekara među političarima kada je bakšiš u pitanju. 

 

Kako kaže, to ne bi bilo čudno da ne zarađuje dobro.

- On uglavnom dugo prebira po meniju, a često se dešava da ne ostavi nikakvu napojnicu - rekao je konobar.

*Foto: Marina Lopičić

DARA BUBAMARA - Duguje saradnicima

Dara Bubamara često ima problem sa saradnicima kojima, kako su je optužili, ne isplaćuje novac. Pre nekoliko godina, Damir Handanović je otkrio da je imao problem s Darom, kada mu nije platila pesmu.

- S Darom je bio problem, to je mizerna stvar. Niti ću ja da se obogatim, niti ćeš ti da osiromašiš.

 

Nisam je ni video od tada, samo jednom na snimanju. Nisam rekao ni ćao. Razočarao sam se u nju, to je bilo 2011. ili 2012. godine - rekao je tada Handanović.

Ipak, posle nekog vremena, tekstopisac je rešio da joj to oprosti i došao je na njen koncert u Areni. I Marina Tucaković ju je optužila da joj duguje novac, a nedavno je otkriveno da i Bubi Koreliju i Džala Bratu nije isplatila 2.000 evra.

*Foto: Zorana Jevtić

IVICA DAČIĆ - Muzikantima maznuo bakšiš

Šef diplomatije i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić dobro je poznat kao neko ko ima zmiju u džepu. Njegova „štedljivost“ ide do te mere da je jednom čak od muzičara, umesto da im da, uzeo bakšiš koji im je u njegovo ime dao njegov partijski drug Ivica Tončev, a to su zabeležile i kamere.

Dačića i socijaliste je, naime, pratio orkestar, ali se šef SPS pravio da nije poneo novčanik, pa je bruku probao da spreči Tončev. Međutim, šefu diplomatije se učinilo da im je Tončev dao mnogo, pa se čak vratio da od muzičara uzme pola.

*Foto: EPA

SVETISLAV KARI PEŠIĆ - Ne hvata se za novčanik

Bivši najtrofejniji košarkaš, danas košarkaški selektor, među sportistima važi za ciciju. Kako kažu njegovi prijatelji, ovaj Piroćanac retko kada će da se uhvati za novčanik i plati račun u restoranu. Uglavnom čeka da to uradi neko drugi, a kažu da gotovo nikada nije ponudio da plati nešto.

Pre nekoliko godina, Pešića je disciplinska komisija košarkaške Superlige Srbije kaznila sa 200.000 dinara, a odmah su krenuli komentari „kako li će to piroćanska cicija podneti“.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top