Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović juče je objavila da je pozitivna na korona virus, kao i njen sin Veljko, a sve to nakon proslave povodom rođenja malog Željka gde su bili u dodiru sa zaraženom osobom.

PROČITAJTE: Naučnici našli dokaze da je korona napravljena u laboratoriji, uključila se i britanska MI6: Tragovi vode nazad u Vuhan?

Mnoge poznate ličnosti bile su u njihovoj blizini na toj proslavi, a slavlju su, između ostalog, prisustvovali Jovana i Željko Joksimović koji su odmah uradili test i juče su dobili rezultate.

 

- Negativni smo - rekli su Željko i Jovana Joksimović.

Njih dvoje su uradili PCR test koji je pokazao da su negativni na Covid - 19.

Među zvanicama na veselju Ražnatovića su bili Sanja Đorđević sa ćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Filip Krajinović, Marina Visković, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović i supruga, Miloš Nadaždin.

Anastasija Ražnatović je negativna na virus, a dva puta je radila test. Aleksandra Prijović, koja je bila na žurki Ražnatovića, otkrila je da je negativna na koronu, pa se sinoć pojavila pred beogradskom publikom na nastupu u jednom klubu. Žika Jakšić, producent "Granda", potvrdio je da je negativan na virus.

Podsetimo, Svetlani Ražnatović prvo je urađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna, zatim je uradila PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa, koji je pokazao da je pozitivna.

Scroll to top