Marija Milošević, ćerka pokojnog predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića, prodala je kuću na Cetinju u kojoj je živela poslednjih 18 godina!

Marija je nekretninu koja se nalazi u cetinjskom naselju Bogdanov kraj prodala izvesnom hirurgu iz Crne Gore. Kako kažu njene komšije, ovo je bila logična odluka Slobine ćerke, koja se nije snašla u tom kraju.

- Slabo je izlazila iz dvorišta, živela je u izolaciji godinama, pojavljivala se napolju tek kad bi trebalo da ode do prodavnice. Odlazila je ponekad i kod majke u Moskvu, ali je retko kad napuštala kuću. Živela je baš povučeno, i malo ko joj je dolazio u posetu - ispričao nam je jedan od bivši komšija Miloševićeve kog smo zatekli nedaleko od kuće.

Informaciju da je Marija prodala kuću potvrdili su nam i radnici angažovani na održavanju ove nekretnine.

 

Međutim, jedan od najbližih Marijinih prijatelja, bivši direktor "Politike" Dragan Hadži Antić tvrdi da to nije istina!?

- To je izmišljotina. Deluje mi kao da je, što kaže narod, neko pustio tu buvu... Marija je i dalje u Crnoj Gori. Toliko mogu da vam kažem - ističe Hadži Antić.

Saznanja o prodaji kuće na Cetinju nema ni porodični prijatelj porodice Milošević, počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić.

- Zaista ne znam ništa o tome. Sa Marijom nisam u kontaktu već nekoliko godina, a sa Mirom nikad ne razgovaram o tim stvarima - kratko je prokomentarisao Mrkonjić.

Sasvim je inače zanimljivo da je, prema pisanju medija, Marija praktično zarobljena u Crnoj Gori, jer su joj istekla srpska dokumenta, a ne može da dobije crnogorsko državljanstvo jer se nalazi na poternici (vidite okvir).

Rezultat slika za kuca-marije-milosevic

*Na kući na Cetinju uvek spuštene roletne

Detalji iz biografije

* Prilikom hapšenja njenog pokojnog oca 1. aprila 2001. Marija je u vili "Mir" na Dedinju pucala u vazduh iz revolvera, zbog čega je 2002. osuđena na osam meseci zatvora, uslovno na dve godine
* Okružni sud je 2004, međutim, ukinuo presudu i predmet vratio na ponovni postupak. Pošto se nije odazvala pozivu suda, 2006. je za njom raspisana centralna, a potom i Interpolova poternica
* Posle očevog hapšenja preselila se u Cetinje u Crnu Goru
* Udala se 2002. za Cetinjanina Slobodana Bulatovića, turističkog inspektora, ali se brak ubrzo raspao. Na popisu stanovništva upisala se kao Crnogorka
* Ranije je bila u braku s diplomatom Nikolom Mišljenovićem, za kog se udala kad je imala samo 18 godina
* Navodno je 2010. tražila otpust iz srpskog državljanstva, ali je odbijena jer se protiv nje vodi postupak
* Svojevremeno je izjavila da nije u kontaktu s majkom i bratom. Navodno su imali nesuglasice oko toga gde će biti sahranjen Slobodan Milošević

Scroll to top