BalkansPress

Dobro došli!

Georgije Kovačević student je Bogoslovije a večeras se predstavio i pred žirijem muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" i oduševio sve!

Naime, kada je je Milan Kalinić izašao na scenu, saopštio je svima da je Georgije student Bogoslovije. Samo Aleksandra Radović nije dala svoj glas posle prve otpevane numere.

 

"Divno si otpevao. Pevao si kao frontmen grupe ”Legende”. Baš si poseban i lepo izgledaš i lepo pevaš", rekla je Dara.

"Nije to uopšte lagan fakultet. Oni moraju da zanju da pevaju više različitih glasova. To je ozbiljno pevanje. Znala sam da ćeš biti sjajan i drugačiji", oduševljena je bila Dragana.

Zorica Brunclik zamolila je takmičara da otpeva akapela refren, nakon čega se na kraju ipak podigla i Aleksandra.

"Pevanje koje je on učio, nema muziku. Morala sam da čujem boju", uživala je Zorica.

 

"Činjenica je da glas nabolje pliva sam. Kada govorimo o sveštenstvu, ja ne volim da ih zovem popovi. Mnogi od nas bi se postideli kada bi čuli kako oni pevaju. Ne postoji "popovsko pevanje". Postoji dobro i loše. Tvoji životni pozivi ne treba i ne mora da se kose", rekla je Aleksandra.

Druga pesma kojom se predstavio Gregorije bila je numera grupe EKV "Ti si sav moj bol".

"Kako sam te prepoznala kao talenat", rekla je Zorica uz osmeh.

"Neverovantno", bila je pod utiskom Dragana Mirković.

"Činjenica je da tebi ovo bolje leži od one prve pesme koju si pevao. I ja želim da ti pomognem ukoliko je ovo ono što ti zaista želiš. Sve najlepše ti želim", rekla je Aleksandra.

"Ti hoćeš nama hleb da uzmeš, čoveče! Ako je ovo ono čime želiš da se baviš, onda zaboravi na ono", rekao je Šaban i zapevao crkvenu muziku u čemu su mu se pridružile i kolege.

"Niste loši oče Šabane", našalio se Milan Kalinić.

 

(Kurir.rs)

Scroll to top