BalkansPress

Dobro došli!

Pevačica Ana Bekuta svog naslednika Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, u 17. godini, nakon čega ju je pratio težak život.

PROČITAJTE: SVI GA DOBRO ZNAMO: Veliki šmeker među srpskim glumcima je PRVI MUŽ voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

Ana je rano postala majka a veoma mlada je prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život.

 

Pevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

Ana Bekuta je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu a i danas joj je teško da se priseća ovog traumatičnog iskustva.

Foto: Printskrin/Instagram

*Foto: Printskrin/Instagram

 

Naime, Ana Bekuta se oduvek trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina retko imamo priliku da vidimo.

Taj period odvojenosti od naslednika je, kaže, bio najteži u životu. Okolina ju je osuđivala.

- U sedamnaestoj godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i po meseci, ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se. Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta - kaže ona i dodaje:

 

- Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila osamnaest godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u sedamnaestoj godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom - ispričala je svojevremeno Ana.

Foto: Damir Dervišagić

Foto: Damir Dervišagić

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

- Da sam rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti - govorila je Bekuta.

Pevačica ne krije koliko je ponosna na svog naslednika. Ana je izuzetno vezana za svoje unuke, Igorovu decu Sonju i Branka, koji svoju baku podržavaju u svemu.

Scroll to top