Kada uporedimo slike sa početka njihovih karijera sa ovima danas, možemo da zaključimo da su gotovo sve pevačice radile estetske korekcije, kaže dr Kristina Davidović.

PROČITAJTE: Zbog čega je pevačica drastično SMANJILA GRUDI, promena je vidljiva na najnovijim fotografijama (FOTO)

- Severina je moja omiljena estradna ličnost. Klijenti najčešće traže usne „ala Seve“. Ona je popunjavala usne, bore oko usana, podizala je jagodice i botoksirala je čelo između obrva i oko očiju. Čak je i obrve podigla botoksom, a priznala je i da je davno operisala nos - kaže za „Blic“ doktorka Davidović i dodaje da većina javnih ličnosti svoj izgled dovodi do savršenstva baš pomoću estetskih korekcija.

 

- Neke se opredeljuju za plastičnu hirurgiju, dok se druge pre odlučuju za injekcije botoksom i hijaluronom- kaže Kristina.

*Foto-ilustracija: Blic

Doktorka podseća da mnoge žene ugrađuju silikone u grudi ili zadnjice, ali ipak ističe da većina njih najviše novca troši na ulepšavanje lica. Kao primer osobe koja je najbolje uložila svoj novac ističe Natašu Bekvalac.

PROČITAJTE: DARKO LAZIĆ STRAHUJE ZA SVOJU SIGURNOST! 5 grdosija se ne odvaja od njega, evo koliko ih plaća!

Dr Kristina Davidović - Kristina Davidović (33) specijalista je radiologije sa doktoratom iz neurologije i jedini je licencirani edukator Svetske antiejdžing asocijacije u Srbiji. Završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu kao student generacije sa prosečnom ocenom 9,97. Pošto se bavi estetskom hirurgijom, i na sebi je korigovala nos, usta, jagodice, podigla je obrve.

Scroll to top