Lepa Brena prisetila se traumatičnog iskustva iz 2000. godine. Ona je ponovo progovorila o otmici sina, i otkrila da joj najviše smeta što taj slučaj još nije rešen.

- Svako živi sa svojim uspesima i sa svojim porazima. Teško je da se Bobi i meni, ljudima koji su sve stekli svojim radom i trudom, desi da sve otmice u ovoj zemlji budu otkrivene, osim otmice našeg sina Stefana. Neka je to na sramotu onih čiji je to bio posao - poručila je uznemirena pevačica u emisiji Exkluziv na TV Prva.

Da je otmica i dalje muči priznala je i hrvatskim medijima u jednom intervjuu za inMagazin. Verovala je da se takve stvari događaju samo u filmovima, ili velikim svetskim zvezdama.

- Bila nam je to velika pouka, da budemo jako oprezni. Posle toga, život mi se jako promenio, od tada sam se razbolela, a i danas se lečim. Kada se dogodi tako nešto, više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada - tada je rekla Brena.

Sin Brene i Bobe Živojinovića, Stefan otet je sa devet godina ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Otmičari su telefonom pozvali Bobu i rekli mu da će Stefana osloboditi kad plate 2.500.000 maraka, uz uslov da ne obaveštava policiju. Posle šest dana dečak je vraćen roditeljima tako što je, prema glasinama, Brena otmičarima na niškom autoputu bez svedoka predala traženi iznos.

 

(Izvor: Blic.rs)

 

Scroll to top