Jelena Đoković i Biljana Tipsarević su kao supruge poznatih tenisera stalno pod budnim okom javnosti, ali to što su njihovi muževi najbolji drugari ne znači da i one moraju da se druže. To je i teško očekivati s obzirom na to da su poprilično različite.

Obe su prelepe, uspešne i najveća podrška svojim muževima. Ipak, dosta su različite, tako da je teško očekivati da će zajedno provoditi sve vreme dok su Novak i Janko na terenu. Da ne bude zabune, to nije loše.

 

Blizanci i Rak kao ulje i voda

Jelena Đoković

Jelena Đoković rođena je 17. juna 1986. godine u Beogradu, a Biljana Tipsarević 6. jula 1983. u Novom Sadu. Jelena je u znaku Blizanaca, Biljana u znaku Raka. Astrolozi bi konstatovali: spojiti ove dve osobe bilo bi kao spojiti ulje i vodu - previše su različite da bi imale i zajedničke teme za razgovor, a kamoli za blisko prijateljstvo.

Ekonomistkinja i inženjerka

Biljana Tipsarević

Obe intezivno rade na svom obrazovanju, ali u različitim pravcima. Jelena je završila sportsku gimnaziju, a potom prestižni Univerzitet Bokoni u Milanu. Master studije upisala je u Monte Karlu, gde je pripremila i doktorsku disertaciju iz oblasti ekonomije. Biljana je diplomirala na Fakultetu tehničkih nauka gde je nešto kasnije odbranila i master rad iz oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta.

Humanitarka i modna zvezda

Jelena je uz Novaka postala jedna od glavnih snaga Fondacije Novaka Đokovića, videćete je na različitim humanitarnim dešavanjima, uključiće se u različite akcije tog tipa. S druge strane, Biljana je svoju popularnost "preslikala" u svet mode. Kao modna kreatorka predstavila se srpskoj javnosti na 32. Beogradskoj nedelji mode oktobra 2012. godine, a do danas je predstavila dve elegantne, sofisticirane i ultra ženstvene modne kolekcije - „The Countess″ i „Iressistible″. Tu je i razlika u imidžu - Jelena voli smerne, sportske varijante, dok Biljana ima i malo provokativnije odevne kombinacije.

 

Šta ćete naći na njihovim društvenim mrežama

Društvene mreže prostor su gde ljudi otkrivaju o sebi ono što žele, a Jelena i Biljana nisu izuzeci i po njihovim postovima takođe možete steći utisak o tome da su prilično različite.

Jelena uglavnom deli šarmantne porodične fotke iz različitih situacija, klipove koji imaju veze sa roditeljstvom, učenjem ili humanitarnim radom, ali i klipove sa Novakovih mečeva.

Kod Biljane ćete naći otkačene fotke Janka i Emili, ali i njenih kreacija, opuštajućih prizora sa plaže, pa i po koji seksi selfi.

Podrška na terenu

Boravak u Majamiju gde su Jelena i Biljana otišle sa svojom decom Stefanom i Emili, kao podrška jačim polovinama, iskoristile su na različite načine. Jelena je tokom dubla između Novaka i Janka sa tribina pružala podršku Novaku, malog Stefana su čuvale dadilje, dok je Biljana lepo vreme iskoristila za šetnju sa ćerkom i drugaricom. Jer su tako u fazonu.

(24Sata)

Scroll to top