Estrada je u panici posle hapšenje Tatjane Mioković, dame iz visokog društva, dobre drugarice mnogih srpskih folk pevačica, osumnjičene da je članica međunarodne auto-mafije, otkriva ekskluzivno “Blic”!

Reč je o Novosađanki Tatjani Mioković, prijateljici i poznanici zvezda kao što su Goca Božinovska, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Lepa Brena, Saša Popović...

 

 

Kao vođu srpskog ogranka auto-mafije policija je označila njenog nevenčanog muža Zorana Jankovića, zvanog Kum. Njih dvoje su sa još 27 osoba uhapšeni u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije, a zaplenjeno je 39 ukradenih vozila.

*Tatjana Mioković

- Mnogi pevači i pevačice su sada u neprijatnoj situaciji jer su im Tatjana Mioković i njen muž preporučivali luksuzne limuzine za kupovinu. Veliko je pitanje kome je dopao "čist" automobil, a kome ukraden - kaže “Blicu” izvor upućen u privatni život Tatjane i njenog muža.

Drugi sagovornik “Blica”, upoznat sa istragom, kaže da je Tatjana oduvek bila pripadnica džet-seta. Lagodan život joj je omogućio otac, preduzetnik, koji joj je ostavio kuću u Novom Sadu na Telepu, i vikendicu u Sremskoj Kamenici.

- Već dugo se druži sa imućnima i poznatima.

Poznaje Marijanu Mateus, a bila je bliska i sa njenom sestrom od tetke Jasminom Opačić, koja je ubijena sa mužem Nenadom Opačićem, vođom veterničkog klana. Mešajući se među uticajnima proširila je mrežu kontakata i upoznala sam vrh srpske estrade... - kaže dobro obavešten zvor “Blica”.

- Limuzine su stizale iz Slovačke i Mađarske, a Janković se tereti da je falsifikovao dokumente i prepravljao brojeve šasija i motora. Verujem da neki ljudi sa estrade voze takve limuzine, jer su Kum i Tatjana upoznali mnoge pevače i privatno se družili sa njima - kaže sagovornik “Blica”.

Naš izvor kaže da Tatjana, kao bogata naslednica, nije morala da radi, a da su od posla sa luksuznim vozilima ona i njen muž Kum lagodno živeli. Novac su trošili na egzotična putovanja i na neka od njih, na primer u Tajland, išli su s folk zvezdama.

(Izvor: Blic.rs)

 

Scroll to top