BalkansPress

Dobro došli!

Nikola Rokvić objavio je još jedan u nizu spotova, sada za singl “Zavoli” sa poslednjeg albuma “Ovaj put”, koji je premijerno otpevao u šou “Tvoje lice zvuči poznato“, a kojim će nesumnjivo obradovati svoje fanove.

U spotu se pojavljuju mnoge poznate ličnosti iz javnog života, kao Branislav Lečić, Dejan Tomašević, Tatjana Vojtehovski, Danica Maksimović, Jelena Gavrilović, Mirjana Karanović i mnogi drugi, ali i Nikolin otac Marinko Rokvić i brat Marko, kao i mnoštvo dece.

 

 

Kao i svi prethodni, i ovaj Nikolin spot nosi u sebi simboličnu i izuzetno jaku poruku.

Printskrin: Youtube/Nikola Rokvic

 *Printskrin: Youtube/Nikola Rokvić

– Ovim putem bih želeo da zahvalim svima na nesebičnom odvajanju vremena i želje da se pojave u ovom mom projektu. Takođe bih izdvojio da nam je u ovom timskom radu svima jedan cilj, a to je da se promeni svest mladih, a i starijih generacija. To je i cilj ove pesme – istakao je pevač.

 

– Mislim da pesma govori sve sama za sebe, da dodatne reči nisu potrebne. Nadam se da će dopasti publici, ali više od uspeha same pesme bih voleo da makar na kojeg pojedinca ostavi takav utisak da zaista poželi da promeni tj. zavoli sebe. Tada se ovaj moj rad može smatrati uspešnim – rekao je Nikola.

Printskrin: Youtube/Nikola Rokvic

 *Printskrin: Youtube/Nikola Rokvić

 

Pogledajte spot “Zavoli”:

(Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top