BalkansPress

Dobro došli!

Ona se pojavila na našoj muzičkoj sceni davne 2002. godine a sve te godine koliko je deo estrade vešto je izbegavala da priča o privatnom životu.

Aleksandra je bila u vanbračnoj zajednici sa Aleksandrom Zeremskim sa kojim ima ćerku Ninu (6), ali ni o tome nikada nije želela javno da govori. Ipak, prema saznanjima lista "Kurir" pevačica je pre nego što je postala popularna bila u braku sa kolegom muzičarem sa kojim je nastupala u vojnom orkestru.

 

- Aleksandra i Dejan Nikolić, u muzičkim krugovima poznatiji kao Džoni, upoznali su se dok je ona još bila student Muzičke akademije u Novom Sadu. Posle nekoliko meseci, pridružila se vojnom orkestru u kojem je Džoni svirao bubnjeve i tada se rodila ljubav između njih dvoje. Posle godinu i po dana veze, počeli su da žive zajedno u iznajmljenom stanu na Zemunskom keju, a nakon četiri godine odlučili su da se venčaju - rekao je za Kurir izvor blizak pevačici.

On je još dodao da je Aleksandra bila ludo zaljubljena u svog tadašnjeg supruga, ali iako se njihova ljubav činila večnom, u određenom momentu su se pojavili nepremostivi problemi koji su ih doveli do razvoda.

- Njih dvoje su non-stop bili zajedno, svi su bili ubeđeni da će ostariti zajedno. Međutim, posle dve godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra napustila i njega i posao, a razlog nikada nije nikome rekao. Pokušala sam od nje da saznam šta se desilo i zbog čega je ostavila prvog supruga, ali to je za nju tema koja ne sme da se spominje. Pravi se kao da se to nikad nije desilo, iako dosta ljudi zna da je bila u braku sa Džonijem - otkrio je izvor.

 

Aleksandra nije želela da da bilo kakav komentar dok je bubnjar bio zbunjen.

- Ne znam, ne znam...Kako vi to znate?! Ne želim da pričam o tome - rekao je Dejan.

Aleksandra oduvek uživa u dugim vezama pa je tako posle razvoda od bubnjara uplovila u vezu sa producentom i menadžerom Aleksandrom Kukanjcem, koji se nedavno razveo od glumice Danine Jeftić. Sa Aleksandrom Zeremskim započela je vezu i dobila dete nakon što je on izašao iz veze sa voditeljkom Jovanom Joksimović. Nakon što je i ova veza doživela neuspeh, pevačica je pokušala sa izraelskim kuvarom Remom Hercom, a trenutno uživa u ljubavi sa vlasnikom poznatih beogradskih restorana Srđanom Stojanovićem.

(Informer)

Scroll to top