BalkansPress

Dobro došli!

Demi Mur je u subotu uveče lumpovala na beogradskom splavu "Blek panters"! Holivudska zvezda se s prijateljima ludo provodila u srpskoj prestonici uz viski i cigansku muziku, potvrdio je za Informer Toma Jovanović, frontmen popularne romske grupe.

Bivša supruga Brusa Vilisa i Eštona Kučera na njegov splav je stigla u većem društvu, u kojom se našla i njena bliska prijateljica, stilistkinja Maša Mandžuka (pogledaj okvir).

- U subotu smo svirali i za Demi Mur na našem splavu. Došla je u većem društvu, a tu se našla i ta njena drugarica Maša. Odlično su bili raspoloženi i ostali su celu noć. Mi smo svirali, ona su celu noć đuskali - ispričao nam je Toma u jednom dahu.

 

Poznati muzičar kaže da ga je oduševila slavna glumica:

- To je žena-zmaj! Tako svetska žena, a normalno se ponaša. Delovala je kao da je naša, kao da živi u Srbiji već sto godina. Đuskala je uz ciganske pesme. Nekoliko puta smo joj na uvce svirali pesme "Prokleta je Amerika", "Barbara"... Ove naše šatro zvezde da gledaju i da se uče kako se ponaša - ističe Jovanović. 

Toma otkriva šta je filmska diva pila te večeri:

- Cepala je viski, a gasila ga je "kolom". Nije htela ništa da jede. Baš se dobro zezala - priča Toma, i dodaje da mu je žao što nema zajedničku fotografiju za uspomenu:

- Njeno obezbeđenje nije dalo da se fotografiše. Baš su bili strogi. Ipak, razumem ih. Ona je svetska zvezda, a šta se desilo u Srbiji - ostaje u Srbiji - kroz smeh zaključuje poznati pevač.

 

Odlepila za domaćom rakijom

Toma je otkrio da je Demi osim viskija cugala i domaću šljivu i kajsiju:

- Oduševila se našom rakijom. Prvo je pila viski, a onda je probala kajsiju i šljivu, pa je nastavila s našom domaćom. Zapila se ona baš fino. Rekla mi je da se super provela i da jedva čeka ponovo da dođe - ispričao nam je Jovanović.

 

Slavna glumica zaljubljena u Srpkinju?

Demi Mur je u velikoj ljubavi sa stilistkinjom Mašom Mandžukom, piše "Srpski telegraf". Taj list navodi da je holivudska diva došla u Srbiju povodom rođendana devojke s kojom je, navodno, u vezi. Maša trenutno živi u Njujorku i oblači brojne svetske zvezde, između ostalog i Džesiku Albu.

(BalkansPress / Informer)

Scroll to top