BalkansPress

Dobro došli!

Pravila se odnosi na udovicu Kristal i na četvoro dece. U javnost su procurili dokumenti u kojima je navedeno koje uslove naslednici Hjua Hefnera, osnivača “Plejboja” koji je preminuo u septembru, moraju da ispune. U slučaju da pokleknu, ostaju bez nasledstva.

 

Osim udovice Kristal Hefner, naslednici pokojnog Hefnera su i njegova deca Kristi A. Hefner, Dejvid Hefner, Marston Hefner i Kuper Hefner, kojima je otac postavio veoma konkretan uslov u vezi sa dobijanjem novca.

ćerka kristi / foto: getty

*Foto: Getty / Ćerka Kristi

Kako stoji u dokumentima koji su dospeli u javnost, Hefnerovi voljeni nipošto ne smeju da postanu zavisnici od alkohola i droga. U slučaju da ne odole, ostaju bez svega, piše Tportal.

 

U dokumentu stoji da nosioci prava na nasleđe Hjua Hefnera ne smeju redovno ili često da uzimaju ilegalne supstance, niti da razviju fizičku ili psihičku zavisnost o njima, kao ni o alkoholu ili o bilo kojoj legalnoj drogi, odnosno hemijskim supstancama koju njemu ili njoj nije dozvolio ovlašćeni lekar ili psihijatar.

Hju Hefner / foto: getty

*Foto: Grtty / Hju Hefner

Ako postoji sumnja da se neko od naslednika ne pridržava odredbe, ovlašćena osoba može da zatraži testiranje na drogu. Kad bi se dogodilo da neko od naslednika zbog toga zaista ostane bez prava, ta prava može da vrati ako dokaže da ništa nije konzumirao 12 meseci od gubitka prava ili ako odbor zaključi da je sposoban da brine o sebi i o svojim finansijama.

(BalkansPress / N1)

Scroll to top