BalkansPress

Dobro došli!

Bliznakinje Ava Mari i Lea Rouz postale su popularne nakon što su im roditelji za sedmi rođendan otvorili zajednički Instagram profil. Devojčice su ubrzo proglašene za najlepše na svetu, a sa uspehom na društvenim mrežama došle su i brojne ponude o modnih brendova i popularnih fotografa.

Posle samo šest meseci od otvaranja Instagram profila devojčice su imale 150.000 pratilaca, a danas neverovatnih 1.100.000.

Žaki Klements, Leina i Avina majka, kaže da su u poslednjih godinu dana njene ćerke bile jako zauzete i da su se i pored svih obaveza zabavaljle.

 

"Bez obzira da li idu šoping, promovišu brendove ili se slikaju sa fanovima, one se zabavljaju. Ono što je njima najbitnije je da imaju prijatelje", rekla je Žaki za "Buzzfeed".

Majka kaže da bez obzira na planetarnu popularnost, ne dozvoljava im da izostaju iz škole.

"U slučaju da se desi da ih angažuje neka firma, postoje privatni časovi na kojima nadoknađuju ono što su propustile u školi".

Radnim danima Ava i Lea ustaju rano ujutru jer putuju do Los Anđelesa, urade što je traženo od njih, a onda ih majka odvede na ručak ili kupovinu.

 

"Kad ne rade ili ne idu u školu, plivaju, vežbaju, idu na časove plesa ili se druže sa decom iz komšiluka", dodaje majka.

Žaki ponekad dozvoljava ćekama da čitaju komentare i ističe da za uspeh na Instagramu je najbitnija estetika, tj. način na koji se ljudi prezentuju.

"Trenutno se fokusiramo na Jutjub. Trebalo bi češće da objavljujemo klipove kako bi i tu napravili zajednicu", zaključuje Žaki.

Nakon što je objavljen intervju sa majkom na sajtu "Buzzfeed" komentari korisnika nisu bili nimalo pozitvni. Naime, čitaoci na sajtu ističu da devojčice nemaju detinjstvo i da će se ambicije majke jako loše završiti.

"Toliko članaka o rušenju stereotipa o ženama i izgledu, a onda se sedmogodišnjakinje guraju u pravi plan kao da su modeli za Vogue", "Ovo se zove zloupotreba dece", "Naježila sam se od priče. Jedna je stvar biti dete, a potpuno druga kad si dete u svrhu novca", "Već vidim naslove za pet godina kako su devojčice podivljale", "Ovo je zlostavljanje deteta i ugrožavanje njegovog prava", "Ovo je kao neki horor film".

Ava i Lea su trenutno najzaposlednije devojčice na svetu i iza njihovog biznisa upravo stoji majka.

Scroll to top