Nisu se zajedno pojavljivali na javnim događajima - sve do sinoć!

Nakon što su čuvali svoju romantičnu priču skoro šest godina, Kejti Holms i Džejmi Foks se više ne skrivaju. Glumci, koji su u vezi od 2013. godine, sinoć su na Met Gala proslavi prvi put zajedno pozirali na crvenom tepihu.

 

Na sinoćnoj Met Gali, koja se smatra jednim od najvažnijih i najrelevantnijih modnih i društvenih događaja, Holmsova je odlučila da ponese ljubičastu haljinu koju potpisuje Zek Pozen, koja je odgovarala cipelama koje je Foks izabrao da upotpuni svoje elegantno crno odelo.

*FOTO: Profimedia

Njih svoje nisu oklevali da pokažu svoju ljubav i prisnost tako što su se nasmešili fotografima držeći jedno drugo oko struka. Glasine o vezi Kejti Holms (40) i Džejmija Foksa (51) idu čak do 2013. godine, nakon što je par viđen kako pleše na dobrotvornom događaju u Hemptonsu (Njujork) u avgustu te godine.

 

PROČITAJTE: Muža je prevarila i preudala se za NJEGOVOG NAJBOLJEG DRUGA, a sada plaća cenu! Žena fudbalera PONIŽENA je javno i to kako!

Holmsova i Foks su preduzeli izuzetne mere kako bi zadržali svoju privatnost i odlučili da vezu drže u tajnosti (koliko god da je to moguće). Odluka koja se može pripisati njenom interesu da održi svoj privatni život sigurnim, ali i zato što je glumica potpisala razvod od Toma Kruza 2012. godine, nakon šest godina braka i zajedničke kćerke Suri, koji je uključivao klauzulu koja je zabranila Kejti da objavljuje svaku sentimentalnu vezu u periodu od pet godina.

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs

Scroll to top