Doktorka Darija Kisić Tepavčević izjavila je da ukoliko se brojke nastave kao i do sada uskoro nam se bliži kraj epidemije!

Read more...

Za kolektivni imunitet potrebno je da preko 60 odsto stanovništva stekne antitela. Sigurno je da će se toliko ljudi u Srbiji zaraziti, pitanje je samo u kom intervalu, i to je ono o čemu treba da vodimo računa, objašnjava epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović.

Read more...

U petak u 17 sati počinje policijski čas i trajaće do ponedeljka u 5 ujutru.

Read more...

U nekoliko gradova u Velikoj Britaniji zapaljeni su stubovi mobilne telefonije i došlo je do zlostavljanja inžinjera zbog neutemeljenih teorija o povezanosti virusa korona sa 5G mrežom, saopštili su britanski mobilni provajderi.

Read more...

Dva dana uoči sastanka grupe OPEC i svih drugih zemalja proizvođača i izvoznica nafte, koji je zakazan kako bi se okončao "naftni rat“ između Saudijske Arabije, Amerike i Rusije, Rijad je Moskvi uputio ultimatum.

Read more...

Istraživanje koje su sproveli lekari iz Centra za virusologiju iz Bona otkrilo se da koronavirus ne ostaje u vazduhu, pa se tako ne može prenositi, ne ostaje na voću, povrću, hlebu, ali da je glavni put prenošenja infekcija kapljicama.

Read more...

Od bolesti “kovid-19” u Kliničko-bolničkom centru “Dragiša Mišović” u Beogradu, preminuo je Predrag Jevtić (39) iz Valjeva, dugogodišnji nastavnik veronauke u izdvojenim odeljenjima Osnovne škole “Mile Dubljević” iz Lajkovca. Iza sebe je ostavio suprugu i četrnaestomesečnog sina.

Read more...
Scroll to top