Naser Orić poručio ministru policije da prestane da se bavi njime jer mu predstoje teški dani u Srbiji, te da na vreme obezbedi odstupnicu, ovaj mu na to kazao da on nikada ne odstupa.

Read more...

Ratni predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić osuđen je danas u Hagu na doživotnu robiju.

Read more...

Prijave za kršenje saobraćajnih propisa na osnovu snimaka sa društvenih mreža podnose se samo ako se znaju tačno vreme i mesto gde je prekršaj napravljen, ako se vide tablice na kolima i lice vozača.

Read more...

Nesvakidašnja nesreća se dogodila 19. marta, u momentu kada je Zdravko izlazio iz šahta.

Read more...

Užasna drama odigrala se u Arilju u petak popodne kada je N. Đ. (39) nožem nasrnuo na svoju suprugu M. Đ. (32), i to pred njihovo dvoje dece! Tragediju je sprečila sestra napadnute M. Đ. koja je u obračunu sa pomahnitalim zetom zadobila povrede.

Read more...

Nakon 10 godina postupka, Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu (naslednik Haškog tribunala) u sredu 20. marta izreći će drugostepenu presudu prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću.

Read more...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na Pinku, rekao da je razgraničenje jedno od rešenja za problem Kosova i Metohije. On je dodao i da to, “na kraju krajeva, mora da se dogodi”.

Read more...
Scroll to top