Nerminu Šišiću i Jeleni Jovović, osumnjičenima za ubistvo petnaestomesečnog dečaka P. J. produžen je pritvor za još mesec dana i to po tri osnova: zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i naročito teškog načina izvršenja krivičnog dela.

Read more...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas naciji povodom dve teme od najvećeg nacionalnog značaja: Kosova i Metohije i pouplacione politike Srbije.

Read more...

Nervni gas novičok kojim je otrovan bivši ruski špijun Sergej Skripalj bio je podmetnut u kofer njegove ćerke pre nego što je otputovala iz Moskve za Britaniju, pišu britanski mediji pozivajući se na neimenovane izvore.

Read more...

Nuklearne podmornice Ruske federacije klase „ščuka B“ uspešno su sprovele vežbu blizu američkih vojnih baza, izbegavši otkrivanje dok su se približavale obali SAD, otkrio je podmornički oficir u emisiji na ruskoj televiziji „Zvezda“.

Read more...

Radomir Maslać (59) uhapšen je zbog sumnje da je zadavio suprugu Ljiljanu (59) u njihovoj porodičnoj kući u selu Papratište kod Požege!

Read more...

Samo nekoliko dana posle jako lošeg povratka na teren posle operacije lakta, najbolji srpski teniser Novak Đoković pokazao je da je spreman da dodatno rizikuje.

Read more...

Posle višečasovne drame porodica Maurer danas je izbačena iz svog stana u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. U šestom pokušaju prinudnog iseljenja, brava na vratima je zamenjena, a ključevi predati novim vlasnicima. Maurerovi su stan izgubili jer ga prilikom kupovine nisu uknjižili. To je omogućilo krađu identiteta bivšeg vlasnika i podizanje kredita u iznosu od 145.000 evra za koji je založena nekretnina u centru Beograda.

Read more...
Scroll to top