Trinaestogodišnja devojčica u već poodmakloj trudnoći primljena je u ginekološku kliniku "Narodni front" gde će i ostati do porođaja.

Read more...

Američki Senat izglasao je u ponedeljak odluku da se ratifikuje ugovor kojim bi Crna Gora postala najmlađa članica NATO.

Read more...

Željka Rutovića (51), koji je u sredu uveče u beogradskom hotelu "Prag" ranio i pretukao vlasnika TV Hepi Predraga Rankovića Peconija (55), obezbeđivali su Crnogorci, koji su mu i pomogli u napadu! Oni su ga dugi niz godina čuvali, a Rutović im je iz zahvalnosti pokupovao stanove u blizini svoje vile u beogradskoj opštini Voždovac!

Read more...

Glasački listić na kome je nacrtan Čiča Gliša, dopisan Novak Đoković, Vlade Divac ili neki drugi sportista ili filmski junak poput Čaka Norisa... smatraće se važećim, ali pod uslovom da je birač prethodno ispravno zaokružio ili podvukao ime kandidata ili njegovog predlagača.

Read more...

KRAGUJEVAC - Kragujevačka fabrika "Zastava oružje" završila je razvoj nove modularne automatske puške koja će tokom narednih dana biti predstavljena državnom i vojnom vrhu Srbije na poligonu u Nikincima.

Read more...

Drvena letva, zašiljena s jedne strane poput koca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija nesrećne žene, kao i datum rođenja i tragične smrti na nasipu gde pronađena nestala, a potom i zverski ubijena pevačica.

Read more...
Scroll to top