Leutrim B, Albanac iz Prištine, objavio je na Fejsbuku prepisku sa osoboljem jednog hotela u Draču. Osoblje ovog hotela je brutalno izvređalo ovog Albanca.

Read more...

Samit predsednika Rusije i SAD, Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju održao se dan nakon Svetskog prvenstva u fudbalu i pa je jedna od tema neizbežno bio i fudbal.

Read more...

Ruski predsednik je naveo da su razgovori sa Trampom bili „otvoreni i poslovni, uspešni i korisni”. Poteškoće i napeta atmosfera u odnosima Rusije i SAD nemaju objektivne razloge, ocenio je Putin i izrazio nadu da su posle današnjih razgovora on i američki predsednik počeli bolje da se razumeju.

Read more...

Ratni vojni invalid Dejan Petković (45) počeo je jutros štrajk glađu zbog toga što mu je isključena struja radi duga od 27.000 dinara.

Read more...

Pijani maloletnik ukradenim kombijem slupao je u nedelju parkirane automobile u naselju Aleksandrovac na putu Požarevac-Žabari-Svilajnac.

Read more...

Čudan smo mi narod, oduvek smo to znali. Prevrtljivi smo, a umemo da se okrećemo kako vetar duva i kako nama odgovara, a još jednom smo to pokazali na delu.

Read more...

Roditelji koji su u četvrtak 12. jula popodne izveli decu u spomen park Bubanj užasnuli su se prizorom čoveka koji je bio na obodu šetališta, svukao gaće i masturbirao naočigled mnogobrojne dece. Jedan od roditelja Nišlija M. T. je pozvao policiju koja se stvorila u roku od pet minuta, ali nije privela ovog perverznjaka. Prekršajna prijava je podneta protiv muškarca sa inicijalima S.G.

Read more...
Scroll to top