Epidemiološka situacija sa korona virusom u Vojvodini se ne smiruje, a Sremska Mitrovica postala je novo žarište, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i dodao da je u mitrovačkoj bolnici smešteno oko 80 obolelih od Kovida-19.

Read more...

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 140 vozila u državnom vlasništvu, a početne cene kreću se od 75 evra do 7,6 hiljada evra, objavljeno je danas.

Read more...

Ulazak u rashlađene prostorije sa letnje vreline i obrnuto, ispijanje hladnih napitaka, osveženje na bazenima i slično, stvari su koje svi radimo tokom najtoplijeg godišnjeg doba, a na koje su nas naše majke i bake upozoravale. Ovakvo ponašanje često dovodi do "letnjih" prehlada, kad im, pardoksalno, vreme nije. Međutim, kako raspoznati ovakvu vrstu respiratorne infekcije na koju smo svi navikli u odnosu na novi korona virus?

Read more...

Na sednici SO Surdulica narodni poslanik i potpredsednik SPS Novica Tončev je poručio da će se demonstracije i neredi koji se dešavaju u Beogradu preseliti na jug Srbije tako što će sa sa 5 do 6 hiljada ljudi blokirati auto put Beograd-Skoplje.

Read more...

Gr;ka granica ostaje kompletno zatvorena za srpske turiste do 1. avgusta.

Read more...

Kardiohirurg Miljko Ristić izjavio je danas da su obdukcije preminulih od korona virusa dale frapantne i izuzetno zabrinjavajuće podatke.

Read more...

Žurba u svetu farmako-biznisa, laboratorija i instituta nije samo zbog pobede nad opakim virusom, već i zbog profita, jer onaj ko prvi napravi efikasnu vakcinu dobiće slavu, ali i zaraditi ogroman novac.

Read more...
Scroll to top