Tinejdžerka iz Holandije Vera Mol (17) poginula je u bizarnom incidentu na odmoru u Španiji kome je kumovao jezički nesporazum.

Read more...

Srpski teniser Novak Đoković ponudio je Nemcu Borisu Bekeru, svom doskorašnjem treneru, finansijsku pomoć posle proglašenog bankrota.

Read more...

Marije Jovanović, osmogodišnje devojčice koju je u Starim Ledincima silovao i ubio komšija Mladen Ogulinac, nema već sedam godina. Toliko je prošlo od stravičnog zločina koji je uznemirio celokupnu javnost, uterao strah u kosti svim roditeljima, i naterao vlasti da izglasaju preko potreban Marijin zakon, usmeren protiv pedofila.

Read more...

U Skupštinu Srbije stigao je Predlog odluke o izboru vlade, koji predviđa da nova vlada ima četiri potpredsednika, 18 resora i tri ministra bez portfelja.

Read more...

Kragujevac - U fabrici Fijat Krajsler automobili Srbija (FCA) u Kragujevcu u 6.00 je počeo štrajk, rekao je agenciji Beta predsednik Samostalnog sindikata Zoran Marković.

Read more...

Doživotna zabrana predavanja u školama kazna je koja je snašla 36-godišnju Amenu Nazam-Kan, udatu profesoricu škole Tong iz engleskog grada Bradforda, u neposrednoj blizini Lidsa.

Read more...

Stručnjaci iz Srbije i Hrvatske uskoro bi ponovo mogli da sednu za sto i pokušaju da se dogovore gde su zapravo granice između dve zemlje. Posle šest godina ćutanja u Zagrebu, signal da su spremni za nastavak razgovora poslala je nova šefica hrvatske diplomatije Marija Pejčinović Burić, rekavši da će Hrvatska formirati komisiju za granicu.

Read more...
Scroll to top