MOSKVA - Najmanje sedam osoba je danas poginulo, a 69 povređeno u snažnom olujnom nevremenu, praćenom grmljavinom, koje je pogodilo Moskvu.

Read more...

Priča o najvećoj prevari u građevinarstvu u Filmskom gradu poznata je svima. Ova afera i dalje je aktuelna, a kada će biti stavljena tačka na čitavu priču i još uvek se ne zna.

Read more...

Policija je danas uhapsila članove organizovane kriminalne grupe N.S.(1971), T.S.(1993), A.M.(1987), M.C.(1982) i S.P.(1987), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Read more...

"Mnogi ljudi odlaze u velike gradove da traže sreću. Za razliku od njih, ja sam došao u Medveđu i iz nje ne planiram da odem jer sam pronašao prelepo mesto za život".

Read more...

KRISTINA Kaplanović (20), koju je u četvrtak uveče teško ranio nepoznati razbojnik dok je radila na pumpi "Nis" u Velikom Mokrom Lugu, i dalje se nalazi u teškom stanju potvrđeno je "Novostima" u Urgentnom centru. Prema poslednjim informacijama, policija još traga za napadačem.

Read more...

Nepoznata devojka sinoć se oko 23.20 sati bacila preko ograde Brankovog mosta, saznaje "Blic".

Read more...
Scroll to top