BalkansPress

Dobro došli!

Istakla je da u procesu pridruživanja Srbija ubedljivo prednjači u regionu i da je „politički u redu“ da podrži razvoj čitavog regiona i da je to i u interesu Srbije.

Read more...

Markus Fronmajer, poslanik AFD, i Gregor Gizi (Levica) sasuli su tokom rasprave u Bundestagu istinu u lice celoj Nemačkoj. Kako su obojica poručila tokom rasprave o produženju mandata nemačkim vojnicima u sastavu Kfora, dva kršenja međunarodnog prava - bombardovanje SRJ 1999. i jednostrano proglašena nezavisnost Kosova su stvorili presedane, čije posledice se vide danas u Ukrajini.

Read more...

„Bojim se da smo sada suočeni sa situacijom u kojoj moramo da se suočimo sa neprijatnom istinom“, rekao je novinar Volfram Vajmer prošle nedelje. „A to je da je Rusija pobedila u ovom ratu”.

Read more...

U toku je razmatranje o kreiranju međunarodne rezervne valute zemalja članica BRIKS-a, saopštio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

Read more...

Ako EU ne ispravi situaciju sa transportnom blokadom Kalinjingrada, sama će se odreći dokumenata za Rusku Federaciju o članstvu Litvanije u EU, kažu iz Moskve.

Read more...

SAD neće moći da oduzmu Rusiji prava na sopstveni glas u međunarodnim poslovima, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Read more...

Taj tim će, prema Garlandovim rečima, predvoditi „najpoznatiji lovac na naciste Eli Rozenbaum”, a činiće ga stručnjaci za istrage o kršenju ljudskih prava i ratne zločine.

Read more...
Scroll to top