Dobio je par udarac kundakom u glavu i nakon toga je začuo reči "mrtav je, nosite ga".

Read more...

U Beogradu, nedaleko od školskih ustanova, prvi put zajedno su svingeri, voajeri, ljubitelji sado-mazo seksa, a za svoje bahanalije koristiće krst i giljotinu.

Read more...

U Srbiji će danas ujutro ponegde u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima minimalna temperatura biti ispod nule, saopštio je Republički hiderometorosloški zavod.

Read more...

Potpredsednik SAD Majk Pens, uoči najava da se Severna Koreja sprema za šesti nuklearni test, izjavio je u subotu da će udarna grupa američke mornratice biti u vodama nadomak Korejskog poluostrva.

Read more...

Legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker smatra da je za pad forme srpskog asa kriv nedostatak strasti koju je izgubio osvajanjem Rolan Garosa.

Read more...

Posle Donalda Trampa, i Izrael je raketirao teritoriju Sirije. Tukao je pozicije njene 90-te pešadijske brigade u prigraničnoj provinciji El-Kunejtra. Ali, sa jednom bitnom razlikom: izraelski napad izvele su bespilotne letelice.

Read more...

GOLUBAC - Austrijski penzioner Božidar D. (77) rano jutros u selu Barič kod Golupca krenuo je u krvavi pir kada je hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, zatim suprugu Radu i šuraka Pavla, zatim otišao do crkve gde je pucao sebi u glavu. Motiv ovog zločina je navodno sport oko TV antene.

Read more...
Scroll to top