Sabor je usvojio Zakon o upravljanju javnom imovinom, koji danas stupa na snagu i kojim se vlasništvo naših kompanija izdaje u zakup trećim licima na 30 godina.

Read more...

Visoke novčane kazne i zatvor do tri godine za sve koji gaze mrave, muče žabe, maltretiraju zrikavce, uznemiravaju vrapce...

Read more...

Najmoćnija država Evrope Nemačka, sa velikom ulogom u razgovorima Kosovo-Srbija, protivi se planovima Hašima Tačija kada je reč o njegovoj vodećoj ulozi u tim razgovorima, prenosi prištinski Ekspres.

Read more...

Tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je u sredu uveče poginula doktorka iz Subotice, izazvao je BMW koji se velikom brzinom kretao Novosadskim putem! Prema nezvaničnim saznanjima Kurira i izjavama očevidaca, automobil BMW kretao se brzinom od najmanje 200 kilometara na sat.

Read more...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ovog četvrtka saopštio je spisak igrača od 27 igrača za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Read more...

Plan samoproglašenih vlasti u Prištini da uz pomoć saveznika iz NATO preuzme kontrolu nad administrativnim prelazima na severu Kosova i Metohije može da "zapali" ceo region, i Beograd je već nezvaničnim kanalima upozorio najvažnije evropske igrače od opasnosti i domino efekta ovakvog scenarija.

Read more...

Izvršitelji u pratnji policije došli su u mirijevsko naselje Zagrađe, kako bi iselili ženu iz stana koji je duplo prodat.

Read more...
Scroll to top