Bivši oficir NATO-a na Kosovu i Metohiji, Norvežanin Kristian Kaš dočekao je Vladimira Putina ispred Hrama Svetog Save u Beogradu i zamolio ga da pošalje Srbiji PVO u PRO sistem S-400 kako bi se sprečila agresija na Srbiju od strane NATO ili bilo koga drugog.

Read more...

Broj mališana koji nisu primili MMR vakcinu, koja štiti od zaušaka, rubeola i malih boginja (morbile), stalno raste. jedan od razloga tome je to što se u medijima često govori o povezanosti vakcine i autizma.

Read more...

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, juče je u tržnom centru u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, gužvu i guranje, tako da je morala da interveniše policija i izvrši evakuaciju.

Read more...

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj saopštio je da je srpska policija na prelazu Jarinje privela pripadnike Kosovskih bezbednosnih snaga Alena i Anela Ujkanovića.

Read more...

Srbija je, strateški gledano, najvažnija zemlja na Balkanu koju Vašington poprilično ignoriše, i to u periodu od preko 20 godina, piše američki list "Nešenel interest".

Read more...

Jedna od najvećih dilema ljudi koji se bliže penziji jeste kolika će im ona biti.

Read more...

Poseta predsednika Rusije Srbiji nije bila glavna tema u institucijama Evropske unije, ali se o njoj govorilo u medijima i u privatnim razgovorima, javlja RTS.

Read more...
Scroll to top