Ljubav ih je spojila. Ona ih pokreće. U svemu, pa i u bojazni za otadžbinu.

Read more...

U Republici Srbiji je do 15 časova 3. aprila 2020. godine registrovano ukupno 1.476 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Read more...

Kada je imala samo dve godine, Petra Vještica (4) devojčica iz Niša, dobila je dijagnozu koja ledi krv u žilama - tumor na mozgu. Od tada do danas ova mala, krhka princeza prošla je na desetine operacija, a onda su lekari od nje digli ruke... Međutim, kao i svaki hrabri borac, tako ni ona nije odustajala, pa je nedavno dobila još jednu šansu, ali za to joj je sada potrebna i naša pomoć.

Read more...

U toku noći preminula su još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen Covid-19.

Read more...

S.V. (47) koji je danas u karantinu u Kragujevcu divljački napao lekara i medicinsko osoblje zaražen je koronavirusom i kako se sumnja prilikom tog incidenta inficirao je čak pet osoba.

Read more...

Odlično sam, nemam nikakve tegobe, bila sam dobro i svih prethodnih dana. Od početka bolesti super sam se osećala. Kod kuće sam i jako mi je lepo. Bolje, naravno, nego u bolnici. Ali svi se čuvajte, nosite maske i rukavice. Ko će drugi da nas čuva, ako nećemo sami - ovo je poručila mlada Kikinđanka Marte K. (18) koja je pobedila COVID 19, i u utorak popodne je, posle šest dana, iz Kliničkog centra Vojvodine iz Novog Sada otpuštena na kućno lečenje.

Read more...

Država je spremna da najoštrije kazni sve one koji prekrše samoizolaciju i svako ko nesmotrenim ponašanjem ugrozi živote drugih mogao bi da bude osuđen i na 12 godina zatvora!

Read more...
Scroll to top