U Beogradu, nedaleko od školskih ustanova, prvi put zajedno su svingeri, voajeri, ljubitelji sado-mazo seksa, a za svoje bahanalije koristiće krst i giljotinu.

Read more...

Pravo na novčanu naknadu imaju svi nezaposleni koji ispunjavaju određene uslove. Postoje striktna pravila koja se moraju ispoštovati, i ukoliko se sve to odradi, nema prepreke za ostvarenje prava na mesečnu isplatu. Koliko meseci će isplata trajati, takođe, zavisi od više faktora.

Read more...

Prodavnice u Obrenovcu bile su na meti prevare sa novčanicom od 2.000 dinara – najmanje pet prodavnica u Obrenovcu opljačkano je na isti način.

Read more...

Meštani viših delova ivanjičke i ariljske opštine očajni su zbog štete koju je aprilski sneg izazvao u njihovim malinjacima ali i na drugom voću, šljivama, jabukama, kajsijama...

Read more...

Kada je bolest zahvatila kosti pacijentkinje Jonke M. (66), lekarima u Kragujevcu je bilo jasno da život može da joj se spase ako se obolelo rebro odstrani.

Read more...

Pojedini srpski policajci će od sada biti "maskirani"!

Read more...

Zvonko Miljković, poljoprivrednik iz sela Ždraljica kod Kragujevca, izgubio je torbicu sa 5.000 evra i ličnim dokumentima. Ali zahvaljujući čistačici Marini Milenković, sve mu je vraćeno.

Read more...
Scroll to top