Jednogodišnja devojčica, Sofija boluje od sindroma amnionske bride što predstavlja grupu retkih anomalija nastalih obuhvatanjem delova fetusa od strane fibroznih amnionskih traka. Drugim rečima, ova preslatka devojčica nema šaku i to je jedini deformitet koji ima.

Read more...

Nataša Pjevalica iz Šapca pre 20-ak dana postala je majka po treći put. Već je dva puta prošla kroz iskustvo rađanja i mislila je da ništa ne može da je iznenadi, ali, kako to obično biva, stvarnost je demantovala.

Read more...

Od 1. januara ove godine sva fizička lica koja ulaze u zemlju dužna su da prijave novac u iznosu većem od 10.000 evra.

Read more...

Čak 53,7 odsto žena u Srbiji je radno nekativno - nemaju posao, ali ga ni ne traže, pokazuju podaci istraživanja koje je sprovela Parlamentarna budžetska kancelarija u saradnji sa Republičkim zavodom za statistiku.

Read more...

Iako društvene mreže pružaju mnoge pogodnosti korisnicima, one predstavljaju pravu opasnost za maloletnike koji često na ovaj način postaju žrtve pedofila.

Read more...

Sead Sejo Hodžić iz Bijelog Polja je izrevoltiran činjenicom što za 600 kilograma njegovih malina nema otkupa.

Read more...

Malinari su u znak protesta ispred zgrade Opštine u Bijelom Polju prosuli preko 100 gajbi malina. Nezadovoljni otkupom i cenom maline, odlučili su se na ovaj vid protesta.

Read more...
Scroll to top