Opština Bujanovac poslednjih meseci podseća na veliko gradilište. Gradi se nekoliko novih zgrada, a u novim stanovima uglavnom niko ne živi. Kvadrati se prodaju po nerealno visokim cenama, stanove kupuju isključivo Albanci. Srbi su zbunjeni celom situacijom, neki se čak i pribojavaju da se iza ovoga krije nekakva namera o iznenadnom naseljavanju većeg broja Albanaca, dok stručnjaci iz oblasti nekretnina tvrde da je reč o trendu koji je zavladao i koji je samo privremenog karaktera.

Read more...

Verovali ili ne, lasersko sužavanje vagine ili neovaginoplastika lansiralo je prestonicu Srbije u sam zenit medicinsko-turističkih destinacija! Ovde je ta intervencija najjeftinija u svetu.

Read more...

Autoput "Miloš Veliki", odnosno deonica Koridora 11 od Obrenovca do Preljine, zvanično će biti otvorena danas u 17 sati. Putnicima će tako biti dostupno 103 kilometara novog autoputa, čime će putovanje do Zapadne Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine biti značajno olakšano.

Read more...

Dušan Petrović, mladi programer, odlučio je da pošalje CV i motivaciono pismo IT kompanijama u Nemačkoj u kojima je bio zainteresovan da radi, a isto to uradio je i u Srbiji. Želeo je da uporedi poslovnu kulturu u ove dve zemlje i stigao je do poražavajuće istine.

Read more...

Pored zatvorskih i drugih kazni, kao što su oduzimanje dozvole, novčani penal ili kazneni bodovi, vozači koji pod uticajem alkohola izazovu saobraćajnu nesreću mogu da plate odštetu i do 2,5 miliona evra. Ovo predviđa novi zakon o obaveznom osiguranju u saobraćaju, koji će se na jesen razmatrati u Skupštini Srbije.

Read more...

Sanela Pastor (13) koja je nestala je jutros oko 6 sati u Zrenjaninu,pronađena je nepovređena u Beogradu! Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da su pripadnici MUP pronašli trinaestogodišnju devojčicu, čiji je nestanak policiji u Zrenjaninu danas prijavila njena majka. 

Read more...

Sanela Pastor (13) nestala je jutros oko 6 sati u Zrenjaninu, a njena porodica moli za bilo kakvu informaciju o devojčici. Nestanak je prijavljen policiji.

Read more...
Scroll to top