- Moja generacja je "zaglupljena" tehnologijima, ljude se cene po tome kakav telefon nose u džepu, više se niko ne druži, smatraju da nisu vredni ako nemaju skupe stvari, a mnogi roditelji od svog poštenog rada deci ne mogu da pruže sve - ispričao je Stefan.

Read more...

Neko će pomisliti da nemam drugi život, da samo čitam, ali nije tako. Treniram košarku, folklor, vozim bicikl, priča Aleksandar Pejčinović (11).

Read more...

Zoran Tomić je bio prvi mladoženja iz Srbije koji je “povukao nogu” i doveo snajku iz Albanije, bilo je to pre osam godina sad već daleke 2010 godine. Ubrzo za njim istu stvar su uradili mnogi muškarci sa sela koji u Srbiji godinama nisu mogli da pronađu suprugu za sebe.

Read more...

Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, raznežio je sve fejsbukovce i podsetio nas da je porodica i odnos roditelja i dece vrednost koja je nezamenljiva. 

Read more...

- Ukoliko su ta iskustva negativna dete je svakako osetljivije, pa odvajanje doživljava kao dodatnu frustraciju, jer ukoliko je dete lišeno ono svakako trpi emotivnu štetu, jer je za svoje roditelje vezano, kakvi god da su oni - objašnjava psihoterapeut Darka Krsmanović.

Read more...

Odluka Prekršajnog suda u Pirotu i postupak carinskih službenika na graničnom prelazu Gradina da oduzmu lični nakit bugarskih i srpskih državljana Vladimira Prodanova i Dragana Kostića, preti da postane međunarodni incident. Ovih dana, reagovaće i ambasada Bugarske u Srbiji.

Read more...
Scroll to top