Redovni policijaci kažnjavaće nenošenje maske na licu mesta, a komunalni milicajci i komunalni inspektori imaće uz to i ovlašćenja sanitarnih inspektora. To znači da će moći da sankcionišu svako nepridržavanje protivepidemioloških mera od nepoštovanja fizičke distance preko nenošenja zaštitne opreme do neodstatka dezinfekcionih sredstava i sličnog u kafićima, restoranima, klubovima...

Read more...

Koverte se već šalju. Vlada je pre mesec dana najavila, a od 15. oktobra građane je i pozvala da se uključe u nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi". Organizuje se treći put. "Ulaznica" je deset fiskalnih računa ili slipova na iznos od najmanje 100 dinara, koji su izdati najranije 1. septembra. Prvo izvlačenje srećnih, punoletnih, dobitnika se očekuje tokom novembra, a drugo kolo nagradne igre će se organizovati početkom 2021. godine.

Read more...

Prvih 40 nekretnina za koje su novi vlasnici izdvojili najviše novca u prvom kvartalu ove godine prodato je u "Beogradu na vodi".

Read more...

Upravo je završena sednica Kriznog štaba.

Read more...

Broj zaraženih korona virusom se povećava iz dana u dan kako u regionu i Evropi, tako i u Srbiji. Tim povodm Krizni štab za borbu protiv kovida 19 danas će održati sednicu na kojoj će raspravljati o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, kao i o eventualnom pooštravanju mera.

Read more...

Novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" startuje od danas, a prvo izvlačenje se očekuje krajem novembra.

Read more...

Na nošenje maske zbog korona virusa smo već navikli, ali ono što sada zabrinjava jeste da je počela i "sezona" zagađenja vazduha, pa će nas sada maska štiti i od smoga. Sada su pred nama, tako, dva sićušna neprijetalja - opasni kovid i takozvani nevidiljivi ubica - PM 2.5 čestice. Udruženi, predstavljaju fatalnu kombinaciju!

Read more...
Scroll to top