Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povređeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Read more...

Snaga i dobrota slepe devojke Danijele Pejić iz Subotice ujedinila je dobre ljude iz cele Srbije i okolnih zemalja. Dirnuti strašnim uslovima u kojima u selu Đurđin živi sa majkom Katom, građani su uplaćivali novac i malo-pomalo, sakupljeno je 18.000 evra koliko je koštala kuća u centru grada.

Read more...

Sigurno vam se nekada do sada desilo da kupite voće ili povrće u prodavnici ili na pijaci i da njegov ukus ne prati njegov izgled. Možda nemate previše iskustva u biranju savršenog ploda za svoju trpezu, ali ne brinite, i oni za koje biste pomislili da bez greške biraju najbolje, umeju da pogreše. Jer, danas se nikad ne zna. Što kaže naš narod, "spolja gladac, iznutra jadac".

Read more...

U letnjim danima kada tropski talasi ne jenjavaju, beg od vrućine, ali i gradske verve možete potražiti u nekim od etno sela kojim naša zemlja obiluje. Kao zatočena u vremenu, ova sela nude tradicionalnu hranu, uživanje u prirodi ili neki od sadržaja kojim biste upotpunili vikend.

Read more...

Kuće u Vojvodini sve su jeftinije i dostupne su i za 1.600 evra, jer iz sela beže mladi koji u potrazi za boljim životom rasprodaju porodična imanja koja nema ko da kupi.

Read more...

Snažno nevreme pogodilo je veći deo Srbije, a veliki pljuskovi i grad zabeleženi su i u Beogradu.

Read more...

Kako ekskluzivno saznajemo, policija je uhapsila oca jednog maturanta koji je iz štamparije u kojoj su štampani testovi, a gde je on zaposlen, ukrao primerak testa iz matematike. 

Read more...
Scroll to top