Porodica Davidović iz Sopota, čija su tri člana teže povređena prilikom eksplozije plinske boce tokom kampovanja na Sitoniji, sada se našla pred novim problemom - nemaju novca da plate troškove lečenja u solunskoj bolnici.

Read more...

Žene u Sivcu, gde je teško naći bilo kakav posao osim slabo plaćenog sezonskog argatovanja na njivama ili po trgovinama, bacile su se na učenje nemačkog jezika u nameri da se dobro pripreme i dođu do posla negovateljice starih osoba, na kojem može da se zaradi i 1.200 evra mesečno.

Read more...

Mladi Beograđanin, Teo Pavlović (30), našao je novčanik na klupi autobuske stanice, ispred Hotela Moskva, u Beogradu. U novčaniku je bilo oko 24.000 dinara i kompletna dokumentacija, koju je mladić vratio vlasniku.

Read more...

Društveno koristan rad, ili rad u javnom interesu, iako veoma popularan u svetu kao alternativa zatvorskoj ili novčanoj kazni, u Srbiji je i dalje nepoželjan, budući da se građani pre odlučuju da svoje kazne plate ili odsluže u zatvoru, nego da čiste ulice ili se staraju o starim i bolesnim licima.

Read more...

U proteklih godinu dana Loznica je postala bogatija za dve zgodne Hvanke, koje su napustile rodnu Kubu i preselile se u Srbiju zbog ljubavi.

Read more...

Otvorene su prve zemljoradničkezadruge u opštinama Merošina i Gadžin Han iz novčanu podršku Vlade Srbije, a ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i javna preduzeća Milan Krkobabić kaže da je važno da se pokrene zadrugarstvo i ožive srpska sela.

Read more...

Martin Mačković (22) koji vozi dvojac bez kormilara nestao je u subotu i od tada niko ne zna ništa o njemu.

Read more...
Scroll to top