Svinjsko meso u poslednjih nedelju dana poskupelo je za 100 dinara po kilogramu, a jaja, standarno, zbog nadolazećeg Uskrsa za tri do pet dinara po komadu.

Read more...

Vrtoglavice, glavobolje, aritmije, malaksalost, tegobe su koje čak i mladi i reklo bi se zdravi inteznivno osećaju ovih dana, a da to nije samo stvar na koju se žale između sebe, potvrđuju i podaci Hitne pomoći, koja ovih dana beleži veći broj poziva nego inače.

Read more...

Kada su prof. dr Darko Trifunović sa Fakulteta za bezbednost i ugledni novinar Miodrag Zarković seli u TV studio kako bi pričali o interesima Srbije, niko nije slutio da će se emisija završiti skoro pa tučom dvojice sagovornika.

Read more...

Trenutno je još uvek u opticaju 509 miliona komada ovih novčanica.

Read more...

U prvom kvartalu 2019. Srbija je ostvarila suficit od 15,8 milijardi dinara, a planiran je deficit od oko 19 milijardi.

Read more...

Današnji pritisak je bio pun psovki, provociranja, prekršaja discipline i nedoličnog ponašanja koje se, koliko vidim, nigde ne spominje.

Read more...

INSTITUT za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" jedini u regionu radi operacije na srcu bez otvaranja grudne kosti - endoskopskom hirurgijom. To ih čini jedinom ustanovom u našem okruženju koja ima stručnjake koji su bili spremni da prihvate svetski trend smanjivanja operativne traume u kardiohirurgiji.

Read more...
Scroll to top