Da biste se divili tirkiznoj vodi ili modrozelenom izvoru ne morate ići na neko od grčkih ostrva, dovoljno je da obiđete jedan od mnogobrojnih i neverovatnih izvora naših reka. Vrela u Srbiji su mesta koja vas mogu hipnotisati i zbuniti.

Read more...

Sve je više građana zadnjih meseci koji se odlučuju da prodaju bubreg! Najčešće navode besparicu kao razlog, a novac im je preko potreban za lečenje najbližih članova porodice ili prosto da prehrane decu.

Read more...

 

Po prvi put u našoj zemlji otkriveno je postojanje opasnog parazita, koji za čoveka može da bude smrtonsan, saopštili su stručnjaci novosadskog Pasterovog zavoda.  

Read more...

Mojoj mlađoj unuci su u sremskomitrovačkom porodilištu odredili "nove roditelje", ali nisu računali na to da će njena baka, odnosno ja, složiti sumnjive kockice. Uz konsultacije sa ginekologom koji joj je vodio trudnoću, i u saradnji sa zetom, uspeli smo da im upropastimo plan krađe bebe.

Read more...

Milica Nikolić (24), iz okoline Merošine, dobila je krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera udaljenja iz stana i zabrana komunikacije sa familijom zbog toga što je muža gađala tanjirom i teškim predmetima, a svekra, koji je hteo da zaštiti sina, šutnula u međunožje. Nemilom incidentu je, kako saznajemo, prethodila žestoka svađa supružnika.

Read more...

Početkom maja ove godine, inicijativa za uvođenje kazne doživotnog zatvora, koju je Narodnoj skupštini predala Fondacija "Tijana Jurić", počinje  da se realizuje u ponedeljak 23. oktobra.

Read more...

Branislav Paunović vlasnik preduzeća "Ketering end bejk", kome se na teret stavlja odgovornost za trovanje 149 đaka u četiri beogradske osnovne škole početkom oktobra, pušten je iz pritvora da se brani sa slobode.

Read more...
Scroll to top