Nikada na groblju u Bajinoj Bašti nije bilo više dece nego juče. Tužne, uplakane, neme, u crnini, sa nevericom na licu. I Despot Lazić, njihov drug, vršnjak, koga su ispratili na večni počinak bio je dete.

Read more...

Svi mališani od treće godine pohađaće obavezni pripremni predškolski program, najavio je Mladen Šarčević, ministar prosvete. Da bi ova ideja zaživela, prema gruboj proceni, država bi trebalo da obezbedi još skoro 100.000 mesta u predškolskim ustanovama!

Read more...

Mada još nema zvanične potvrde, po svemu sudeći, danas je počelo dugo najavljivano uklanjanje divljeg objekta na vrhu Kopaonika koji je pre dve godine sagradila široj javnosti potpuno nepoznata Snežana Mitković iz Smedereva.

Read more...

Penzionerki B. R. iz Beograda poslednjih pola godina stiže naknada iz Velike Britanije, iako je tamo boravila turistički kod svog tadašnjeg dečka, a današnjeg supruga.

Read more...

Naravno da niko nema ništa protiv kažnjavanja vozača koji voze brže od dozvoljenog. Ali, slučaj našeg čitaoca Nenada Aleksandrova pokazuje da dolazi do apsurdnih situacija.

Read more...

Srbiju mesečno napusti 4.250, a godišnje oko 51.000 ljudi, pokazuju podaci Evropskog statističkog zavoda. Za isto vreme sa područja Zapadnog Balkana otišlo je 228.000 mladih što je oko 20 odsto radne snage.

Read more...

Ovo je priča koja se od juče širi Srbijom poput požara, a ljudi nad njom rone suze.

Read more...
Scroll to top