Republička direkcija za imovinu stavila je na prodaju 109 državnih vila i stanova. Ponude se prikupljaju do 10. januara.

U pitanju su nekretnine koje ne koriste državni organi, a kojime je donedavno upravljalo Društvo za iznajmljivanje nepokretnosti “Dipos”, pišu beogradski mediji.

 

Prodaja će se vršiti putem prikupljanja pisanih zatvorenih ponuda. Prosečna cena objekata koji se prodaju je oko 1.100 evra, a najskuplji stan na prodaji nalazi se u Beogradskoj ulici 54-56, sa cenom od 3.129,36 evra.

U pitanju su nekretnine koje se nalaze u Kraljevačkoj ulici na Voždovcu, 67 stanova u Ulici Pere Todorovića na Banovom Brdu, četiri stana su u Ulici kapetana Radiča Petrovića u Zemunu, jedan u Ulici Klare Cetkin, jedan u Gospodar Jovanovoj, 10 poslovnih prostora, 7 stanova u Novom Beogradu i jedan u Novom Sadu. Na spisku su i kuće u ulici Beogradskog bataljona na Banovom brdu.

Kako se navodi u oglasu, zatvorene ponude prikupljaju se do 10. januara ove godine, a sve ostale informacije potencijalni kupci mogu da dobiju u Direkciji do petka 6. januara. Dodaju i da se sve nepokretnosti kupuju u “viđenom stanju”, bez prava kupca na naknadne reklamacije. Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kupoprodajne cene.

(Telegraf.rs)

Scroll to top