BalkansPress

Dobro došli!

Policija ju je sprečila da skoči s terase, a iz psihijatrijske bolnice su je pustili, pa se plašimo za sebe i decu, kažu stanari.

Stanari zgrade u Šejkinoj ulici broj 3 više od godinu dana strahuju od komšinice, koja, kako kažu, urla po ceo dan i noć, skida se gola na terasi, gađa, preti nožem...

 

Prema rečima stanara, ova žena je navodno zavisnik od narkotika već 23 godine, zbog nje noćima ne spavaju, a danju nemaju mira od njenog vrištanja, lupanja i pretnji po hodniku. Pre izvesnog vremena ova stanarka je pokušala da skoči s terase, u čemu ju je policija, nakon bezuspešnih pregovora, sprečila provaljivanjem u stan. Nakon toga odvedena je u psihijatrijsku ustanovu, iz koje je ubrzo puštena.

Stanarka I. V. kaže da su stanari konstantno u strahu da li će ih napasti i zaraziti bolestima koje ima, a očajni su jer se ništa ne preduzima.

- Preti nam noževima, urla, lupa nam na vrata, gađa nas čime stigne i prosipa metadon na sve strane, a ovde ima dece. Ona ima 40 godina i izgleda kao leš, bukvalno se raspada, mučno je gledati je. Svi se plašimo da će nas inficirati, a ne mogu da je zatvore jer, do sada, nikog nije napala - rekla je I. V. za Kurir.

Reporteri Kurira nisu uspeli da stupe u kontakt s „problematičnom“ komšinicom budući da je tokom našeg razgovora sa stanarima nismo zatekli u stanu.


Vratila se iz psihijatrijske ustanove
SLOBODNO SE KREĆE PO ZGRADI Kako nam je I. V. još ispričala, nakon što je vraćena iz psihijatrijske ustanove sledećeg ponedeljka, teror se nastavio. Da zlo bude veće, otkako su joj provaljena vrata više se ne mogu zaključati i ona se slobodno kreće po zgradi. Njena majka je zahtevala da bude puštena i tvrdila da će se brinuti o njoj, ali, prema rečima I. V., ona nije u stanju da je pazi i često spava ispred vrata jer je ćerka tuče i izbacuje iz stana.


 

(Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top