Oluja "Meduza" koja se nadvila nad jugom Balkana, pomutila je konce svim turistima koji su otišli da letuju u Grčkoj. Umesto vrelog sunca, toplog mora i uživanja, turiste je sačekala provala oblaka, grad, a ponegde i sneg.

Godišnji odmor u Grčkoj umalo je bio koban za Beograđanina Tomu V. i njegovu porodicu, koji su mogli da izginu u hotelu sa pet zvezdica na Sitoniji.

 

Kako svedoče za Alo!, juče ujutru su se probudili u poplavljenoj sobi.

- Kada sam otvorio oči shvatio sam da kiša ne pada samo napolju, nego i unutra. Soba nam je bila poplavljena! - tvrdi za Alo! Beograđanin koji je pre nekoliko dana sa porodicom otišao na letovanje u Porto karas na Sitoniji.

Želeći da "odmori kao čovek", naš sagovornik je na aranžman dao više od 2.000 evra, da bi sa prvom olujom ostao, bukvalno, na cedilu.

 

- Pošao sam na odmor sa decom, dve bebe, imaju četiri meseca i godinu i po dana. Uplatili smo skup aranžman, u hotelu sa pet zvezdica, kako ne bismo morali ni o čemu da brinemo, ali se ispostavilo da uopšte nije tako - kaže nam Toma koji i dalje ne može da se oporavi od šoka.

Sitonija poplava u hotelu

*Voda lila niz zidove, Foto: Alo!

Pravo iz kreveta ugazio je u vodu, a onda je video da se kišnica sliva niz zidove. Odmah se uplašio za živote svojih mališana.

- Voda je lila niz elektro-instalacije, samo sam razmišljao kako ćemo da se zapalimo. Odmah sam zgrabio telefon i pozvao recepciju, niko mi se nije javljao. Bili smo smešteni na drugom spratu, istog momenta sam krenuo dole i shvatio da nije poplava samo u sobi, već i u hodnicima - objašnjava Toma V. svoju agoniju.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top