BalkansPress

Dobro došli!

Slobodan Praljak juče je popio otrov u haškoj sudnici i samim tim izvršio samoubistvo. Glumac Sergej Trifunović objavio je nakon toga fotografiju na svom Instagram profilu zbog koje je primio mnoštvo uvreda.

“Danas je Dan Republike i stari je popio malo”, piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana Praljka kako ispija bočicu s otrovom.

 

Odmah nakon objave u komentarima su pljuštale uvrede od strane Hrvata na račun srpskog glumca. Bilo je tu i psovki i prijetnji, a neke od komentara prenosimo u tekstu, u obliku u kojem su i objavljene.

“Kao glumca i kao umjetnika te cijenim i svaka ti čast, a za ovo se napuši ku*ca !”

*Foto: Tanjug / AP, Facebook

“Volim te i cijenim kao glumca koji ne je*e nikog i ništa, al’ za ovo ti je*en mater klošarsku, vidimo se u Splitu”

“Mislija san da si faca kad ono još jedna budala….ni ne znaš ko je čovik očito….tvoj kolega 3 fakulteta itd….informiraj se prije nego pljuješ po pokojniku budalo…”

“Svaki tvoj film sam pogledao i za svaki sam rekao, da nema glumca kao tebe. Hvalio sam te gdje god sam mogao, ali ovo sto si danas objavio, ovo je sramota. Nadam se da nikada više nećeš ništa snimiti…”

 

“Pa moj Sergej, zašto ti ovo treba ?! Napravio si goru glupost od Davora Šukera”

Trifunović je nekima od njih i odgovorio.

– Šuker se slikao na Pavelićevom grobu. Što je ovdje gore? Što ne plačem nad teatralnom smrti jednog lošeg redatelja koji je u nedostatku talenta našao sebe kao zapovjednika u prljavom ratu?

Ako ništa, bar nije ispao pičketina kao neki naši generali koji su držali kao taoce cijelu naciju zbog svog dupeta. Dakle, što je ovdje sporno? – zapitao se.

– Je*em mater svim generalima i svim uniformama koji su pravili zločine, bez razlike u vjeri i nacionalnosti. Za one kojima nije jasno, još jedan red: je*em vam mater svima. Svi nazdravite sa Praljkom – napisao je još pa dodao: “Moje srce plače za svakim tko će me otpratiti zbog smrti bilo kakvog ubojice, ma koje vjere i nacije bio. Plače, jer ako se potresate nad smrću ubojice, onda ste…što?”

– I svi koji slavite sve generale i sve zločince ovoga rata kome god da pripadaju, svi se napušite ku*ca. Srbi, Hrvati, Muslimani. Svi. Bez razlike. Ku*ca. I svi kojima vam nije jasno: napušite se također. Ku*ca. Poserem vazda i uvijek i na sve zločince čiji god bili – zaključio je Trifunović.

Ipak, čini se da su mu uvrede i rasprave u komentarima bile previše pa je fotografiju nakon nekog vremena izbrisao sa svog Instagram profila.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top