Lider SRS Vojislav Šešelj kaže za Kurir da mu se usijao telefon od silnih poziva građana otkad je našem listu otkrio da je uspeo potpuno da pobedi rak debelog creva, ali i dve metastaze koje su se bile pojavile na jetri!

Kako smo pre dva dana ekskluzivno objavili, na poslednjem pregledu skener je pokazao da nema ni kancera niti metastaza, a Šešelj veruje da je opaku bolest uspeo da pobedi specijalnim režimom ishrane. On je sa čitaocima Kurira podelio svoj jelovnik.

 

- Zovu me stalno, ponekad mi dođe da promenim i broj, ali znam da je te ljude muka naterala i zato hoću svakom da pomognem. Svima redom ispričam šta sve koristim od voća i povrća, suplemenata. Znate, ima i onih nevernih Toma koji lupetaju gluposti da sam bolest izmislio. Pa kako sam mogao da izmislim kad su mi u Hagu skinuli onoliko centimetara creva? Tamo sam operisan i tamo mi je rak dijagnostikovan - kaže nam Šešelj. On je Kuriru dostavio i svoj poslednji nalaz sa skenera na kojem piše da zaista nema kancera niti recidiva te opake bolest.

- Eto, a vi objavite slobodno dokument, da vide ljudi da je to što govorim istina - kaže on.

*Foto: Kurir

Lider radikala otkriva da su ga zbog saveta o specijalnoj ishrani protiv raka zvali i političari iz suparničkih partija.

- I njima sam rekao, što ne bih pomogao. To je ljudski - kaže Šešelj.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top