BalkansPress

Dobro došli!

Olivera Kovačević kaže da život u Srbiji podrazumeva da se i ona  kao većina stanovništva bori sa finansijskim problemima. Iako bi mnogi pomislili da je život urednika i TV lica lagodan, urednica zabavnog programa na Javnom servisu Srbije razbija te predrasude.

Naime, Olivera Kovačević kaže da i ona kao i svi građani Srbije ima problem da svoju mesečnu platu raspodeli tako da ne mora da uzima kredite i ulazi u minus na platnim karticama.

 

Kovačevićeva ističe da je van kamera ista kao ispred njih, samo što joj misli preokupiraju druge vrste organizacije.

"Privatno manje razmišljam o tim stvarima o kojima sam razmišljala ispred kamere, ali tada počinjem da mislim koje kartice treba pokriti, šta rezervisati... baš kao i svi ostali. Naravno da sam i ja u minusu, pa živim u Srbiji, radim na Javnom servisu", objašnjava zaštitno lice Javnog servisa.

*Foto: Dragana Udovičić

"Imam minuse, ali još uvek nekako uspevam da ih pokrivam. Poslednje zbog čega sam ušla u minis bila je kupovina televizora. A šta bih ja kupila nego to", kroz osmeh kaže Olivera.

Mnogi kažu da je vrlo stroga kao urednik, a ona nam je nedavno otkrila da je izbace iz takta mladi novinari ukoliko se ne angažuju onoliko koliko to ona smatra da treba.

 

"Više volim kada ta deca porastu i kada mogu s njima ravnopravno da govorim, a za rad s decom nisam obučena i zato me možda pogrešno shvataju", ističe Kovačevićeva, koju smo pitali po čemu će pamtiti godinu koja je na izmaku i šta bi volela da zaboravi.

*Foto: Marina Lopičić

"Mnogo toga bih da zaboravim, ali kada hoćete da kažete koje su to stvari, one su već iščilile. To je valjda odlika normalnih ljudi, nervoza traje jedan dan, a ono što je lepo ostaje da se pamti. Sa poslovne strane gledano, najlepše mi je bilo to što sam sa nekoliko talentovanih ljudi radila i što smo time zaslužili poverenje gledalaca. Privatno, drago mi je što smo svi zdravi, radosni i što roditeljima stiže penzija", kaže Olja.

Na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a Oliveru Kovačević bila je u zlatnoj haljini sa šljokicama, što nije tipično za njen stajling. Kolege su komentarisale da je seksepilna, ali ona otkriva da joj to nisu lično rekli.

*Foto: Zorana Jevtić

"Rekli su da sijam više nego jelka, a da sam seksepilna niko. Ovakve haljine su medijski trik jer tri ovakve pred ekranima su dovoljne da studio izgleda pun. Nikada sebe nisam zamišljala u ovako nečemu, ali su me drugi obukli. Raspoloženje mi ne zavisi od toga šta nosim", kaže Kovačevićeva.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top