BalkansPress

Dobro došli!

Novi hit Đorđa Balaševića "Dno dna" već danima na društvenim mrežama izaziva burne reakcije. Nakon komentara, pohvala i kritika, javio se i Marijan Rističević poslanik Narodne seljačke stranke koji je Balaševiću odgovorio - u stihovima!

Đorđe Balašević uspeo je opet, posle dužeg perioda, da svojim stihovima pokrene brojne komentare u javnosti. Dok jedni njegovu pesmu "Dno dna" smatraju "novom himnom Srbije", drugi misle da je jako uvredljiva za one koji su trenutno na vlasti.

 

Lider Narodne seljačke stranke Marijan Rističević je otišao korak dalje od samog komentarisanja na društvenim mrežama. On je na svom Tviteru objavio pesmu, kao odgovor na Balaševićeve stihove!

On je prvo objavio jednu verziju u kojoj parafrazira stihove nekih čuvenih pesama vojvođanskog kantautora.

- Ovo je pesma o Đoki dnodnačkom i ja sam je danas mogo čuti. Mora da je spevo jer se ljuti što na vlasti nisu više žuti. Mora da je malko uredim da Elitu Đorđa ne uvredim! Ne možemo biti pametni svi Kao lepa Đokina kći - počinje Rističević.

Ubrzo je na Tviteru Marijan Rističević objavio i "nastavak" pesme:

Poslušajte stihove Balaševićeve najnovije pesme:

U međuvremenu, Đorđe Balašavić je na svom Jutjub kanalu objavio video u kome objašnjava svoje razloge da napiše "Dno dna" i ističe da je reč samo o još jednoj društveno angažovanoj pesmi kojih je bilo mnogo u njegovoj karijeri.

Pogledajte:

(BalkansPress / Dnevno.rs)

Scroll to top