Šestomesečna beba pala je sa terase porodičnog stana na drugom spratu zgrade u centru Leskovca i zadobila frakturu baze lobanje i rebara. Ona je nešto posle 11 časova primljena u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice, spremljena je za transport, i odmah je upućena u niški Klinički centar gde je „Novostima“ rečeno da je dete stabilno, da nije životno ugroženo i da nije na aparatima za veštačko disanje. U toku je njegova dalja opservacija.

 

- Odmah po saznanju za taj događaj svo neophodno osoblje bilo je u našem Urgetnom centru. Beba je plakala. Članovi porodice su bili vrlo uznemireni. Učinili smo sve što smo mogli, a u pratnji bebe do Niša bila je kompletna ekipa uključujući anesteziologa i neonatologa – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o detetu Jasina Deniza, direktora turske fabrike konfekcije u Leskovcu „Džinsi Srbija“. Sa njim smo stupili u kontakt, ali je on, odmah posle našeg predstavljanja, kratko rekao: „Izvinite. Neću da pričam. Hvala.“ Još uvek nije poznato kako je došlo do ove nesreće.

Scroll to top