Centralna godišnja proslava Moto kluba “Anđeli pakla“ biće održana u Jagodini od 29. maja do 5. juna. Biće to najveći moto skup u istoriji Srbije.

Važno je istaći da je ovo skup jednog moto kluba, da bajkera iz drugih klubova neće biti i da će dešavanja biti zatvorena za javnost. Prema najvama, u Jagodinu će doći oko 2.000 članova ovog kluba iz celog sveta. Biće bajkera iz Amerike, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Južne Afrike, a prvi put će biti i članovi „Anđela pakla“ iz Egipta.

 

Bajkeri će biti stacionirani na prostoru Akvaparka, a svi smeštajni kapaciteti u Jagodini i okolini su rezervisani i plaćeni od strane članova „Anđela pakla“. Tokom obeležavanja 70 godina postojanja ovog kluba biće održano niz koncerata, a bajker iz Rusije najavio je da će se venačati u Akvaparku.

I dok Jagodinci strahuju zbog najavljenog događaja, Vlada, član „Anđela pakla“ iz Despotovca, kaže da će to biti „potpuno miran događaj“.

*"Anđeli pakla" prilikom dogovora za dolazak, Foto: N. Đukić

- Pošto ima raznih priča po gradu i okolini, istakao bih da sve priče o mogućim problemima koje bi mogli da izazovu članovi „Anđela pakla“ u domenu naučne fantastike. Šezdesete su odavno prošle. 

*Foto: N. Đukić

Današnji prototip evropskog bajkera je čovek ispunjen u svom životu, svojoj porodici i poslu, koji je došao do stadijuma da ima dovoljno vremena i sredstava da putuje po svetu i jednostavno to nisu ljudi kojima treba bilo kakva vrsta dokazivanja – ocenio je Vlada.

*Foto: Epa

Defilea neće biti, sva dešavanja biće na prostoru Akvaparka, isključivo za članove „Anđela pakla“.

Scroll to top