BalkansPress

Dobro došli!

Davitelj hara Beogradom. Ta vest se ovih dana prenosi društvenim mrežama, o tome se priča u gradskom prevozu, bruji cela Srbija...

- Zamislite šta se se desilo u Košutnjaku... Devojka se vraćala iz grada oko dva-tri sata noću, vozeći uzbrdo kroz Košutnjak, i naiđe na veliku granu. Izađe da je pomeri, a iza nje naiđe drugi auto i počne da svira i da blica. Ona se uplaši i da po gasu, a oni za njom sve vreme, blicaju i sviraju. Na kraju izađe na Kneza Višeslava, na osvetljeni deo blizu zgrada, stane, a oni pored nje, spuštaju prozor i viču: "Izađi napolje, neko ti je u kolima!" I tako ona na svoja vrata, a manijak pozadi na suprotna i pobegne. Zvali policiju, našli pozadi neku uzicu za davljenje. Koliku je sreću imala da je neko naišao i da su uopšte ukapirali šta se dešava. A ti kad staneš u mraku i prođeš ispred farova ne vidiš šta se dešava, a od motora ne čuješ. Strašno... - glasi post koji se šeruje na Fejsbuku.

 

Uzima se da je sve to nesporno istina, mnogi ne kriju da ih sve to plaši... A onda se pojavljuju stariji koji pamte dešavanja od pre tridesetak godina i pričaju ovu priču uz nekoliko izmenjenih sitnica kako bi se uklapale u tamo neke osamdesete, ističući da je sve to urbana legenda. Da li je? U MUP kažu da nisu imali prijave povodom ovog slučaja.

U ovim najnovijim verzijama o manijaku koje se šire društvenim mrežama on, nažalost, svaki put pobegne.

- Dragi vozači, a naročito drugarice, molim vas pazite i obratite pažnju dok vozite. Ako, ne daj bože, naiđete na drvo (granu, granje ili šta god) na putu u nekom mračnom delu grada, pogotovo u Zvezdarskoj šumi ili na Košutnjaku, iz kola nemojte izlaziti, već se vratite i idite drugim putem. Pojavio se ludak koji postavlja zamke na putu s namerom da vam uđe u auto. Desilo se već dva puta, na sreću, izbegnuta je tragedija, a psihopata je oba puta pobegao. Na zadnjem sedištu, u oba slučaja, ostavljena je davilica za pse s bodljama - jedan je od statusa koji je takođe veoma šerovan poslednjih dana.

(BalkansPress / kurir.rs)

Scroll to top