Na kraljevačkoj pijaci očigledno ima svakojake robe iz zemlje i sveta, pa je tako jedan kupac zabeležio i ovaj artikal. Kako je objavio ovaj korisnik Fejbuka, u pitanju je dečiji donji veš na kome su scene koje nimalo ne odgovaraju dečijem uzrastu.

Ljudi su zgroženi i pitaju se čiji je to propust. Na crnim gaćama su očigledno Adam i Eva, pošto je tu zmija, ali i jabuke. Dok beli donji veš obiluje nečim što ne može nikako drugačije da se opiše nego kao scena grupnog seksa.

 

Kako su prokomentarisali brojni korisnici, u pitanju je kineski donji veš o čemu svedoče i nerazumljivi natpisi poput "wanl oh nosex". Jedna korisnica je navela da je takav donji veš u prodaji već dve godine i da je čudi što ga niko drugi do sada nije primetio.

Kako se navodi u jednom od komentara, slika ovog donjeg veša odavno kruži internetom i nije iz Kraljeva. Tako da se postavlja još jedan problem - da se ovakav donji veš prodaje i u drugim gradovima Srbije.

PROČITAJTE: „Radno vreme u Srbiji sa 8 na 6 sati, Šveđani će nam pomoći“

PROČITAJTE: MIGRANT (28) SILOVAO STARICU (92): Šokiraćete se kada čujete kakvu je kaznu dobio!

*Gaće su navodno za decu uzrasta do četvrtog razreda, Foto: Facebook

*Adam i Eva, Foto: Facebook

Jedna korisnica je sigurna da nije dečiji donji veš, jer "deca ove modele ne nose", kao i da "hm, ovde nema ničega gej, samo grupnjak".

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top