Svi znamo da sa policijom nema pregovora kada je u pitanju neki saobraćajni prekršaj, ali da su zaista uvek u pravu? Slučaj jednog momka iz Žitorađe, verovatno jedinstven u Srbiji, ostaće svakako upamćen.

Naime, Bojan Krstić iz Podine kod Žitorađe, doživeo je nedavno, kako sam kaže, veliku neprijatnost od strane policijske patrole, koja mu je napisala kaznu zato što se navodno kretao pogrešnom stranom kolovoza.

 

Kako je naveo, on je ostavio svoj automobil kod majstora u Lukomiru i krenuo peške prema Podini gde i živi, prenose toplickevesti.com.

 *Ukoliko kaznu plati u roku od osam dana, neće morati da plaća pun iznos - Foto: toplickevesti.com

- U jednom momentu sustigao me je policijski auto. Ja sam mislio da su stali da me povezu do sela. Međutim, ljubazno su me zamolili da im pokažem lična dokumenta. Dobio sam objašnjenje od jednog policajca da je u pitanju pojačana kontrola pešaka koji se kreću putem. Kako jedan od njih reče, neko od policijskih starešina je prošao regionalnim putem i primetio je da se krećem desnom stranom puta. Odmah im je signalizirao da moraju da me sustignu i kazne - rekao je Krstić.

Kako kaže, bio je šokiran i nije mogao da veruje šta se zapravo dogodilo.

- Policajci su mi napisali prekršajni nalog i rekli da je kazna 3.000 dinara, a ukoliko platim u roku od osam dana, onda je 1.500 dinara- ispričao je Krstić.

Scroll to top