BalkansPress

Dobro došli!

Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povređeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Ljubavnici su stradali ispod žalosne vrbe u ponedeljak uveče kada je veliko nevreme zahvatilo Beograd. Ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u bolnicu. Posle ukazane pomoći, Bojan je pušten kuci, dok je Mirjana zadržana na lečenju.

Dežurni lekar potvrdio je da je Mirjana smeštena na intenzivnu negu, ali da joj zivot nije ugrožen.

 

- Pacijentkinja je svesna, moze da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze - potvrdio je dežurni lekar bolnice.

Ipak da ovde ne bude kraj, neposredno posle prijema povređenih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal.

- Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povređene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je saopštilo na kom je odeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom muzu, on je zaprepašćeno rekao: “Pa, ja sam njen muz!“ Tada su morali da mu saopšte da je Mirjana povređena u trenutku dok je u prirodi vodila ljubav sa kolegom sa posla - navodi sagovornik.

Prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora, muškarac je zadobio lakše povrede, jer je bio u ulozi “provodnika“.

- Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na kolenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo telo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu. Muškarac je imao vise sreće i zadobio je samo lake povrede, dok je njegova partnerka izvukla deblji kraj.

Ova priča o ljubavnicima već godinama kola Beogradom, a mnogi pretpostavljaju da je u pitanju urbana legenda.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top