Jednogodišnja devojčica za koju je javljeno da je preminula u snu u vrtiću u predškolskoj ustanovi "Lane" u Vrčinu izuzetnim naporom lekara vraćena je u život!

Nezvanično, devojčica je navodno legla da spava, a vaspitačica nije uspela da je probudi. Osoblje vrtića je odmah pozvalo Dom zdravlja u Grockoj, a lekari su posle reanimacije uspeli da spasu devojčicu.

 

Iz Instituta za majku i dete je saopšteno da su lekari bebu koja je dovezena u ponedeljak bez znakova života uspeli da reanimiraju. Kako je navedeno, posle spavanja u vrtiću vaspitačice i majka su primetile da dete ne daje znakove života.

“Oživljavanje je započeto u ambulanti u Vrčinu i nastavljeno u kolima Hitne pomoći iz Grocke. Dete je primljeno bez srčane radnje i disanja”, navedeno je u saopštenju.

PROČITAJTE: ŽIVOTNA DRAMA NAJMLAĐE POBEDNICE ROLAN GAROSA Porodica Štefi Graf je manijaku platila da Moniki zabije nož u leđa (VIDEO)

Ističe se da su nastavljene mere reanimacije i da je uspostavljena srčana radnja.

“Dete je na mehaničkoj ventilaciji (veštačka pluća). Uzroci koji su doveli do ovog stanja za sada nisu poznati”, navodi se u saopštenju.

 

Scroll to top