Operacija male Janje (12) iz Smedereva, koja je po našem vremenu počela jutros u 6.30, završena je uspešno, potvrdio je otac devojčice, Saša Stamenković.

Devojčici je ugrađen stent, sve je prošlo u najboljem redu i ona je prebačena u sobu!

Janja je u Tursku hitno otputovala zbog posledica operacije tumora na hipofizi.

Kako je njen otac objasnio na mestu gde je bio tumor, pojavila se tečnost, zbog čega se tu morala ugraditi cevčica, koja će da izvuče tu tečnost.

Janja gotovo da ne vidi. Kreće se otežano, samo uz pomoć roditelja. Do sada je bila na četiri operacije. Posle postoperativnog poboljšanja - tumor se vratio.

 

U konsultaciji sa lekarima Janja je otišla na još jednu hitnu operaciju, jer je rečeno da ju je neophodno izvršiti što pre.

Samo ova intervencija koštaće 17.000 evra koje njeni roditelji nemaju. Kasnije sledi zračenje za koje još nisu sigurni koliko će koštati jer nisu dobili predračun od banke.

Inače, mala Janja je ranije insistirala da ne ide na operaciju, jer je čula kako roditelji pričaju da nemaju novca ni za šta. Potrebno je tako malo da ozdravi, krene u školu i ima normalan život.

Novac za devojčicu možete uplatiti na račun njenog oca je: Saša Stamenković, broj računa: 205-9011004634114-30

Ukoliko neko nije u mogućnosti da uplati novac, uvek može da pošalje sms na fondaciju Budi human za Janju Stamenković. Potrebno je upisati 34 i poslati sms na 3030.

*FOTO: BUDI HUMAN

PROČITAJTE: Ceo razred zbog njega ide na ekskurziju: Kad je saznao da deca prodaju zimnicu na pijaci, uradio je divnu stvar (FOTO)

 

Scroll to top