Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, juče je u tržnom centru u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, gužvu i guranje, tako da je morala da interveniše policija i izvrši evakuaciju.

Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera veoma popularan među mlađom generacijom, imao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru, zbog čega su tineđžeri bukvalno napravili opsadu po hodnicima, želeći da što pre dođu do njega.

Gužva je bila ogromna, a Baka Prase je zbog navale na kraju morao da pobegne u toalet.

 

Videvši to, deca su pojurila ka toaletu u kojem je njihov ljubimac bio, usput vrišteći i lomeći izloge, a neka od njih su čak i pala u nesvest.

Na kraju je reagovala i interventna policija, koja je bila prinuđena da zatvori tržni centar i evakuiše posetioce.

polomljeni izlog

Portal NS uživo navodi da je Baka Prase trebalo da nastupi pred svojim "unucima" oko 16:00 sati, međutim nije se pojavio, a potom je došlo do verbalnog konflikta, a nakon toga i guranja između roditelja, ali i dece.

Zbog guranja je oštećen jedan od štandova, a obezbeđenje je kada je sve bilo na izmaku kontrole, pozvalo policiju koja je došla sa čak pet vozila.

 

Tri vozila intervente policije brzo su stigla na lice mesta pa je situacija počela da se smiruje, a obezbeđenje je dežuralo pored izlaza za evakuaciju u slučaju da situacija izmakne kontoli.

Najverniji fanovi, odnosno kako sebe nazivaju "unuci", ostali su do samog kraja da dočekaju Baku Praseta, navodi NS uživo.

Scroll to top