Maloletni Kikinđani (15) i (12) u subotu su, ispred jednog restorana brze hrane, ukrali novac namenjenlečenju četrnaestomesečne Tise Sredojev.

PROČITAJTE: MAJKA VUKA ERCEGA (16) KOJI JE PREMINUO U MOSKVI: Sin me držao za ruku i napustio

Policija je juče rasvetlila ovu krađu koja je izazvala ogorčenje i nevericu ljudi koji saosećaju sa malenim borcem i njenim roditeljima:

-Nisam ljuta, ni najmanje. Nemaju oni svest o tome šta su uradili - kaže Jelena Sredojev, Tisina majka. Protiv starijeg dečaka je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog drskog i bezobzirnog ponašanja iz Zakona o javnom redu i miru:

-Mlađi počinilac je prekršajno neodgovoran, pa je prekršajna prijava podneta protiv njegovog oca zbog propuštanja dužnog nadzora nad detetom iz Zakona o prekršajima - rečeno je iz kikindske policije.

 

Odbačenu kutiju u delu Dositejeve ulice, kod PIO fonda, u subotu je pronašao radnik obezbeđenja. On je policiji prijavio da su dve nepoznate osobe odbacile staklenu kutiju u kojoj je bilo 600 dinara.

Preostalu sumu, maloletnici su ukrali i pobegli, a radnica restorana brze hrane nije ni primetila da je kutija nestala jer je zbog "Dana ludaje" bila velika gužva. Kutija je istog dana vraćena, a u nju Kikinđani i dalje ubacuju novac.

Pomoć za lečenje Tise:

Uplatom na dinarski račun: 160-552148-04

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004251.2
IBAN: RS35160005400004251219
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top